Connect with us

technokrata

Új megoldásokat mutatott be a graphIT

Dotkom

Új megoldásokat mutatott be a graphIT

UniMECH 2003 – autóipari CAD/CAM megoldások bemutatója.

A graphIT Kft. 2003. október 8-9-én két napos rendezvény keretében mutatta be több mint 300 érdeklődőnek a CAD/CAM világ újdonságait. A graphIT Kft. a magyarországi forgalmazója az EDS PLM Solutions gépészeti rendszereinek, amelyeket világszerte a legtöbb autóipari cég (General Motors, Opel, Ford, Jaguar, Suzuki, SAAB, Subaru stb.) és beszállítói használnak. Ezen autógyárak hazai beszállítói köre számára az autógyárak követelményeinek megfelelő kedvező áru autóipari beszállítói csomagokat jelentett be a graphIT Kft. és az EDS.

A kétnapos rendezvény első napján a résztvevők a kedvező ár teljesítményt és magyar nyelvű interfészt nyújtó Solid Edge CAD és EdgeCAM megmunkáló rendszereket ismerhették meg. A világbemutatóval egyidőben történt az EdgeCAM 8 magyarországi bemutatója. Mindkét rendszer a gyors betanulást és a hazánkban elterjedt általános gépipar igényeit tartja szem előtt. A Solid Edge legújabb verziója az ipari formatervezés, az EdgeCAM új verziója pedig a mérnöki intelligenciát integráló megmunkálás területén nyújtott új funkciókkal váltotta ki a résztvevők elismerését.

A rendezvény kiemelkedő eseménye volt a Unigraphics NX 2 integrált CAD/CAM/CAE rendszer magyarországi hivatalos bemutatója. A Unigraphics ezen új verziója az ipari formatervezés, és a fröccsszerszám tervezés területén tartalmaz kiemelkedő újdonságokat. A Suzuki ez év elején tett hivatalos bejelentése szerint a következő esztendőkben az egész cég folyamatosan átáll a Unigraphics NX CAD rendszer és a Teamcenter termékadat kezelő rendszer használatára és ezt a váltást a beszállítói csatornákon keresztül is érvényesíteni fogja.

A UniMECH 2003 rendezvényen a hagyományoknak megfelelően kiosztották az elmúlt időszakban a magyarországi felhasználók által készített legszebb tervek készítőinek a Unimech Design Contest különdíjakat. A rangos szakmai díjat ezen a rendezvényen 18 cég nyerte el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin