Connect with us

technokrata

A Toyota és az EMC szorosabbra fűzi a kapcsolatot

Dotkom

A Toyota és az EMC szorosabbra fűzi a kapcsolatot

Az EMC Corporation marad a Toyota Motorsport GmbH (TMG) hivatalos informatikai infrastruktúra szállítója.

A Toyota Motorsport GmbH (TMG) és az EMC Corporation üzleti és műszaki megállapodásának hároméves meghosszabbításával erősítette meg együttműködését. Egy olyan üzletágban, ahol az információk összegyűjtésének, elemzésének képessége és a gyors reakció jelenti a siker és a sikertelenség közötti különbséget, az EMC és a TMG Panasonic Toyota Racing csoportja az együttműködésre építhet, hogy a futam napján az automatizált hálózati tárolótechnológiák segítségével növeljék a versenyképességet.

Az EMC és a TMG továbbra is együtt dolgozik majd a versenyek alatti információk begyűjtésén, továbbításán, felhasználásán és tárolását felügyelő megoldásokon, illetve az információk felhasználásának korszerűsítésén az autók tervezési és tesztelési folyamataiban. Minden versenyhétvégén valós idejű pályastatisztikákat gyűjtenek a kocsiról, és továbbítják ezt a tervező-, gyártó-, minőségellenőrző és biztonsági csoportnak a németországi Kölnben található központjába, ahol archiválásra kerül.

A bejelentéssel az EMC még inkább stratégiai szerepet vállalt magára. Ennek során a szolgáltatási szakértelem a márkanév fokozottabb megjelenésével egészül ki: az EMC-embléma az autó és a pilóták ruhájának nagyobb területén jelenik majd meg.

2001-ben az EMC és a TMG egy innovatív, automatizált hálózati tárolókörnyezet fejlesztésébe kezdett, amelynek segítségével a TMG a versenyek során gyűjtött információt felhasználhatta arra, hogy sikereket érjen el a Forma-1 technológiaközpontú világában. A TMG kölni gyártó- és kutatóközpontjában az EMC és a TMG mérnökei továbbra is együtt dolgoznak a speciális informatikai infrastruktúra fejlesztésén és fenntartásán.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle