Connect with us

technokrata

Mélységi védelmi stratégia a Microsoft rendszerek biztonságáért

Dotkom

Mélységi védelmi stratégia a Microsoft rendszerek biztonságáért

A McAfee mélységi védelmi stratégiája (Protection-In-Depth) egyszerű és költséghatékony biztonsági megoldásokat kínál a vállalati Microsoft rendszerek védelmére.

A Microsoft 2003-as partnerkonferenciáján, New Orleans-ban a Network Associates bejelentette, hogy a McAfee rendszervédelmi eszközökön keresztül szövetségre lép a Microsofttal a rendszerbiztonság és az üzemeltetés korszerűsítése érdekében. A megállapodás értelmében a Network Associates és a Microsoft átfogó megoldásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft környezetének biztonságossá tételére. A McAfee Security termékek – a behatolás-megelőző McAfee Entercept, az e-mail forgalmat biztonságossá tevő GroupShield, a tartalom biztonságáért felelős PortalShield és a VirusScan vállalati verziója további védőrétegeket ígérnek a biztonsági kockázat csökkentésére, a fenyegető rosszindulatú kódok és vírusok ellen.

A Network Associates egyszerű, jól bevált és költséghatékony megoldásokat kínál az egyéni, kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft környezetének biztosítására. Ezek a megoldások megvédenek az olyan, már ismert és a még ismeretlen vírusok, férgek, és puffer-túlcsordulást okozó kódok ellen, mint amilyen az MS Blaster/Lovsan is volt nemrégiben. A McAfee „Protection-In-Depth” a rendszer és hálózatvédelmi eszközök és megoldások teljes készletét tartalmazó stratégia, amelynek technológiája még azelőtt felismeri és blokkolja a férgek támadását, mielőtt a Microsoft környezet károsodna.

„Ahogyan eddig is, továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy a Microsoft környezetben dolgozó ügyfeleinknek is rendelkezésére álljanak azok a proaktív biztonságtechnikai megoldások, amelyek birtokában nyugodtan foglalkozhatnak a saját üzleti tevékenységükkel anélkül, hogy rendszerük biztonságáért kellene aggódniuk.” – mondta Robin Matlock, a Network Associates McAfee rendszervédelmi megoldások csoportjának termékmarketingért felelős alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle