Connect with us

IDC jelentés: globális adattárolási eszközökre vonatkozó előrejelzés

Dotkom

IDC jelentés: globális adattárolási eszközökre vonatkozó előrejelzés

A SAS megtartotta vezető szerepét az adattárház kiaknázási eszközök piacán.

A vállalat-összevonások újabb hulláma sok vállalkozást arra ösztönöz, hogy a több helyről származó adatokat minél hatékonyabban érjék el. A SAS megkönnyíti ügyfelei számára az adatok elérését gyakorlatilag bármely adatbázisról vagy platformról legyen szó, beleértve a vállalati alkalmazásokat is.

A felhasználók az SAP-tól a Siebelen és az Oracle-en keresztül a PeopleSoftig bárhonnan kinyerhetik azokat a számukra szükséges adatokat, amelyek alapján valós képet kaphatnak a vállalat működéséről, és amely a megalapozott döntésekhez szükséges a döntéshozóik számára. A SAS-on kívül egyetlen más vállalat sem kínálja ügyfeleinek az ilyen szintű hozzáférést. Egy 2003. augusztusában közzétett IDC-jelentés – amelynek címe “Globális adattárolási eszközökre vonatkozó előrejelzés és elemzés, 2003-2007” – szerint a SAS megtartotta vezető szerepét az adattárház kiaknázási eszközök piacán.

Az IDC meghatározása szerint az adattárházakhoz való hozzáférés eszközei azok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a különféle adattárházakban tárolt információk elérését és elemzését. A SAS alkalmazásával a Sprint pontosabban előre tudja jelezni ügyfelei igényeit, így a távközlési szolgáltató jelentős előnyre tett szert a szolgáltatások hatékonyabb pozícionálásával, illetve a lemorzsolódás csökkentésével.

A SAS adatintegrációs stratégiája magában foglalja egy egységesített és rendelkezésre álló adatforrás kialakítását tekintet nélkül az adatok eredeti forrására vagy platformjára. A SAS ETLQ (Extraction, Transformation, Load integrated with Data Quality – azaz adatkinyerés, átalakítás, adatbetöltés kiegészítve az integrált adatminőséggel kezeléssel) az az integrációs platform, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára adatok kinyerését bármely forrásból, beleértve az olyan vállalati alkalmazásokat is, mint az Oracle, a PeopleSoft, a Siebel és a SAP, valamint különféle relációs és nem relációs egyéb adatforrásokat.

A SAS adathozzáférési technológiája ezenkívül adatellenőrzési funkcióval is rendelkezik, olyan nagyteljesítményű adat átalakítási eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára a komplex vállalati alkalmazási adatstruktúrák megértését. Függetlenül attól, hogy az adatok hol tárolódnak, a SAS biztosítja az elérésükhöz és elemzésükhöz szükséges eszközöket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő