Connect with us

technokrata

Beindul az egységes digitális rádió-távközlő rendszer előkészítése

Dotkom

Beindul az egységes digitális rádió-távközlő rendszer előkészítése

Eredményes volt az a közbeszerzési eljárás, amelyet az IHM az EDR-rendszer közbeszerzésének előkészítésére írt ki.

Az ERBE Energetika Mérnökiroda nyerte azt a tárgyalásos eljárást, amelyet az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) az egységes digitális rádió-távközlő rendszer (EDR) kiépítését és üzemeltetését biztosító szolgáltató kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás előkészítésében részt vevő tanácsadó kiválasztására indított.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2003. augusztus 13-án 6009/2003 számmal jelentette meg részvételi felhívását a tárgyalásos gyorsított közbeszerzési eljárás megindítására a fenti feladatra.

A feladat elvégzésére 8 pályázó jelentkezett, ezek közül a bírálóbizottság 5 pályázót ítélt a feladat kivitelezésére alkalmasnak.

A beadott pályázatok alapján az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2003. október 7-én az ERBE Energetika Mérnökirodát hirdette ki a közbeszerzési pályáztatás győztesének. Az ERBE 1950-ben alakult, majd 1992-ben átalakult részvénytársasággá. Tulajdonosa a Magyar Villamos Művek Rt. Az ERBE alvállalkozója az ENTEL Műszaki Fejlesztő Kft. Az ENTEL 1990-ben alakult, és az elmúlt 12 év alatt nagy tapasztalatokat szerzett a távközlési feladatok ellátása terén, a hazai távközlési piac szinte valamennyi szereplője szerepel az ügyfelei között.

A győztes pályázóval történő szerződéskötés tervezett időpontja 2003. október 15.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle