Connect with us

technokrata

A Kaspersky Labs ügyfélköre több mint 500 japán RAV vállalati ügyféllel bővül

Dotkom

A Kaspersky Labs ügyfélköre több mint 500 japán RAV vállalati ügyféllel bővül

A Kaspersky Labs bejelentette megállapodását a Promark céggel, Japán egyik legnagyobb informatikai biztonsági megoldás szolgáltatójával, melynek keretében a jelenleg RAV szoftvert használó ügyfelek Kaspersky Anti-Virus termékre térnek át.

Miután a Microsoft 2003. június 10-én felvásárolta a RAV technológiáját, a RAV fejlesztője bejelentette a közvetlen eladások és a további termékfejlesztések befejezését, valamint 2004. szeptember elejétől kezdődően adatbázis frissítések terjesztésének megszüntetését. Természetesen ez a hír a RAV felhasználókat és üzleti partnereket alternatív vírusvédelmi megoldások keresésére kényszerítette.

A Kaspersky Labs a Promark Inc. céggel együttműködve Japán egész területén több mint 500 vállalat számára valósít meg Unix/Linux vírusvédelmi megoldásokat az e-mail szerverek védelmére. Az ügyféllista nagy ipari gyártókat (Nissan, Toyota, Yamaha Diesel, Fuji Business, Sumitomo Metal), elektronikai és informatikai szállítókat (Sony, Sun Microsystems Japan, Hewlett Packard Japan, Yahoo Japan), telekommunikációs és műsorszóró vállalatokat (TBS, TV Nagasaki és Okiyami), oktatási intézményeket (Tokyo, Kyoto és Osaka egyetemei) és kormányzati szervezeteket (Nagano prefektúra) tartalmaz.

Az ügyfelek széles termékskálából választhatnak a Unix/Linux környezet biztonságossá tételéhez. A Kaspersky Anti-Virus problémamentesen működik együtt a FreeBSD, OpenBSD, BSDi és Solaris Intel operációs rendszerekkel, és sok népszerű Linux disztribúcióval. A termékek emellett könnyen integrálhatók Sendmail, Qmaill, Postfix és Exim e-mail átjárókkal, valamint egyéb alkalmazásszerverekkel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle