Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvezményes áttérési program a Kaspersky Anti-Virus-ra

Dotkom

Kedvezményes áttérési program a Kaspersky Anti-Virus-ra

A Kaspersky Labs a RAV vírusvédelmi-rendszer felhasználói számára kedvezményes áttérési programot jelentett be a Kaspersky Anti-Virus termékekre.

A Microsoft 2003. június 10-én felvásárolta a RAV vírusvédelmi technológiát a Windows rendszerekbe történő integráláshoz. A RAV fejlesztője, a GeCAD Software már bejelentette ´működésük stratégiai átszervezését´, beleértve a közvetlen eladások, a RAV fejlesztés további támogatása, és 2004. szeptember elejétől kezdődően a vírusvédelmi adatbázis frissítések megszüntetését. Sajnálatos módon a RAV felvásárlásának némi negatív hatása is volt, néhány probléma nem tiszta megoldásának következtében. Ennek eredményeként sok RAV felhasználó és viszonteladó elégedetlenségét fejezte ki, és elhatározta, hogy alternatív vírusvédelmi megoldásokat keres.

A Kaspersky Labs tudatában van annak, hogy a folytonos vírusvédelem minden felhasználó számára fontos, az otthoni PC-től a nagyvállalati hálózatokig, ezért bemutatott egy speciális programot, amelynek keretein belül minden RAV ügyfél 50%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az egyenértékű Kaspersky Anti-Virus megoldást. Az aktuális RAV licenc által lefedett időszakra a vásárlók ingyenesen megkapják a Kaspersky Anti-Virus terméket.

A Kaspersky Labs minden RAV termék viszonteladónak kölcsönösen előnyös társulási lehetőségeket is nyújt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés