Connect with us

Hirdetés

technokrata

Partneri kinevezések a KPMG-nél

Dotkom

Partneri kinevezések a KPMG-nél

A KPMG három vezető munkatársa partneri kinevezést kapott. A vezetőségi előléptetések 2003 októberétől érvényesek.

Nink Gabriella az adótanácsadó üzletág partnere lett, ahol már két éve irányítja a bank és pénzügyi csoport munkáját. Okleveles üzemgazdász, közgazdász és adószakértő. A KPMG-hez 2001-ben csatlakozott, előtte több mint hat évet dolgozott a pénzügyi szektorban; volt banki főkönyvelő, befektetési vállalkozásnál és nyugdíjpénztárnál felügyelő- illetve ellenőrzési bizottsági tag. Azt megelőzően adótanácsadó volt egy vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél.

Partnerként felügyeli a KPMG adótanácsadó részlege bank és pénzügyi csoportját, valamint a személyi jövedelemadózással foglalkozó szakcsoportot. Adózási és számviteli kérdésekben tartja a szakmai kapcsolatot ügyfeleivel – többségük a pénzügyi szektorban működik (bankok, biztosítók, lízing- és offshore-cégek), illetve más iparágak vezető cégei.

Gaidosch Tamás, (34 éves), a kockázatkezelési (Risk Advisory Services) részleg új partnere, az információkockázat-kezeléssel (IRM) foglalkozó üzletágért felel a jövőben. Legfőbb szakterülete az információbiztonság. Ő irányítja a KPMG egész közép- és kelet-európai régiójában ezt a rendkívül sikeres szolgáltatás-portfoliót, amelynek kialakításában is jelentős szerepe volt.

Négy éve dolgozik a KPMG-nél, előzőleg öt évet az IBM-nél töltött, ahol rendszermérnökként és rendszertervezőként főként banki és biztosítási ügyfelekkel foglalkozott.

Andrea Sartori, (34 éves), a jövőben partnerként vezeti a KPMG regionális Utazás, turizmus és szabadidő (Travel, Leisure and Tourism – TLT) csoportját. Az olasz származású Sartori 1994-ben csatlakozott a KPMG-hez, előbb a KPMG dél-afrikai irodájában (Fokváros és Johannesburg) töltött öt évet, majd 1999-ben a budapesti irodánál kezdett dolgozni.

Sartori a milánói Bocconi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd elvégezte a fokvárosi egyetem pénzügy szakát. Tagja a dél-afrikai könyvvizsgálók szövetségének (South African Institute of Chartered Accountants).

Főbb szakterületei: turisztikai fejlesztések tervezése, stratégiai és projekttervezés, turisztikai projektek irányítása, piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti hatékonyság javítása, operációs és üzleti tervezési vizsgálatok szállodák, golflétesítmények, konferencia- és, kiállítási központok, timeshare-fejlesztések, stadionok és sportcsarnokok részére.

Sartori tanácsadóként több mint tíz országban vett részt számos köz-, illetve magánszférában működő vezető társaság projektjeiben. Rendszeresen szerepel a szaksajtóban, valamint előadóként szakmai rendezvényeken. Aktív tagja a KPMG nemzetközi TLT-hálózatának, mint a nemzetközi operatív bizottság tagja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés