Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens vezeti a VoIP-rendszerek szállítóinak listáját

Dotkom

A Siemens vezeti a VoIP-rendszerek szállítóinak listáját

Az InfoTech jelentése kimutatta, hogy a Siemens világpiaci részesedése a konvergens hálózati rendszerek szállítóinak piacán elérte a 38,6 százalékot.

A Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok ágazata (ICN) világszinten első helyet ért el a szállított és installált IP (Internet Protocol)-konvergens vonalak számában az InfoTech InfoTrack for Enterprise Communications: First Quarter 2003 Report – Global Editio címet viselő tanulmány felmérése szerint.

Az InfoTech jelentése kimutatta, hogy a Siemens világpiaci részesedése a konvergens hálózati rendszerek szállítóinak piacán elérte a 38,6 százalékot. A felmérés alapjául szolgáló vonalszámok magukban foglalnak minden olyan kombinációt, mely egységes rendszerben kapcsol össze IP-, digitális és analóg telefonvonalakat.

A Siemens részesedésének növekedése az újonnan szállított vonalak száma tekintetében a cég jelenlétének folyamatos kiterjesztését mutatja az IP-konvergencia piacán.

A Siemens konvergens vállalati kommunikációs portfoliója magában foglal díjnyertes HiPath valós-idejű kommunikációs rendszereket, telefonkészülékeket, biztonsági és meta-directory megoldásokat csakúgy, mint a vevőkkel folytatott interakcióhoz szükséges alkalmazásokat, egységes üzenetkezelő rendszereket és a mobilitást. Világszerte eddig több mint egymillió vállalat, beleértve kb. harmincötezer amerikai céget, fordult a Siemenshez valós-idejű kommunikációs megoldásokért. Nagyvállalatok számára optimális megoldást a Siemens HiPath 4000 nevű valós-idejű IP rendszere kínál.

A Siemens több mint négyezer HiPath 4000 rendszert épített ki vevőinél a megoldás 2002-es piaci bevezetése óta, a kis- és közepes vállalatoknál pedig HiPath 3000 rendszere alapján százezernél több valós-idejű IP rendszert telepített e termék 2001-es bevezetése óta.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés