Connect with us

technokrata

A Siemens vezeti a VoIP-rendszerek szállítóinak listáját

Dotkom

A Siemens vezeti a VoIP-rendszerek szállítóinak listáját

Az InfoTech jelentése kimutatta, hogy a Siemens világpiaci részesedése a konvergens hálózati rendszerek szállítóinak piacán elérte a 38,6 százalékot.

A Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok ágazata (ICN) világszinten első helyet ért el a szállított és installált IP (Internet Protocol)-konvergens vonalak számában az InfoTech InfoTrack for Enterprise Communications: First Quarter 2003 Report – Global Editio címet viselő tanulmány felmérése szerint.

Az InfoTech jelentése kimutatta, hogy a Siemens világpiaci részesedése a konvergens hálózati rendszerek szállítóinak piacán elérte a 38,6 százalékot. A felmérés alapjául szolgáló vonalszámok magukban foglalnak minden olyan kombinációt, mely egységes rendszerben kapcsol össze IP-, digitális és analóg telefonvonalakat.

A Siemens részesedésének növekedése az újonnan szállított vonalak száma tekintetében a cég jelenlétének folyamatos kiterjesztését mutatja az IP-konvergencia piacán.

A Siemens konvergens vállalati kommunikációs portfoliója magában foglal díjnyertes HiPath valós-idejű kommunikációs rendszereket, telefonkészülékeket, biztonsági és meta-directory megoldásokat csakúgy, mint a vevőkkel folytatott interakcióhoz szükséges alkalmazásokat, egységes üzenetkezelő rendszereket és a mobilitást. Világszerte eddig több mint egymillió vállalat, beleértve kb. harmincötezer amerikai céget, fordult a Siemenshez valós-idejű kommunikációs megoldásokért. Nagyvállalatok számára optimális megoldást a Siemens HiPath 4000 nevű valós-idejű IP rendszere kínál.

A Siemens több mint négyezer HiPath 4000 rendszert épített ki vevőinél a megoldás 2002-es piaci bevezetése óta, a kis- és közepes vállalatoknál pedig HiPath 3000 rendszere alapján százezernél több valós-idejű IP rendszert telepített e termék 2001-es bevezetése óta.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp