Connect with us

technokrata

Világméretű reklámkampány: ünnepelt rendező népszerűsíti a Matsushita DVD-it

Dotkom

Világméretű reklámkampány: ünnepelt rendező népszerűsíti a Matsushita DVD-it

DIGA DVD-felvevői népszerűsítésére a Matsushita globális reklámkampányt indított, melyben Oliver Stone kapott kulcsszerepet.

A japán piacon elért sikerekre építkezve a Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. egyik legnagyobb, világméretű reklámkampányát indította el, amellyel Panasonic DVD-felvevő DIGA termékeit valamint a DVD-RAM formátumot, mint világszabványt szándékozik tovább népszerűsíteni.

A Matsushita vállalatnak sikerült céljai támogatására megnyerni Oliver Stone-t, az Oscar-díjas filmrendezőt, aki nevét és arcát adja a reklámkampányhoz, miszerint az otthoni szórakoztatást szolgáló Matsushita csúcsmodellek olyan erősek és időtállóak, mint a kő (angolul: stone). A kampánnyal egyidőben, nyártól őszig, kerül sor a Panasonic új DVD DIGA felvevőinek piacra dobására a világ minden pontján.

A kampány azt a növekvő népszerűséget használja ki, amellyel a DVD-RAM formátum a VHS utáni kor elsődleges szabvánnyá válik. A Matsushita üzenetének lényege az, hogy a DIGA DVD felvevők – a DVD-RAM kivételes tárolóképességének kiaknázásával – nagyobb teljesítményt, kényelmet és új stílust jelentenek. Mindezek által az ilyen készülékek tulajdonosai azt és akkor nézhetnek, amit és amikor szeretnének – ráadásul a lehető legegyszerűbb módon.

Mr. Tokikazu Matsumoto, a Panasonic AVC Networks Company üzleti részlegének vezetője elmondta: „Az új DIGA DVD felvevők a digitális képi élmény és szórakozás világának egészen új perspektíváit nyitják meg.”

A reklámkampány 2004. májusának végéig tart – a világ minden pontját érinti, Japán és még néhány terület kivételével.

Oliver Stone-t azért választotta a vállalat a DIGA DVD felvevők arcának, hogy a Panasonic termékek érték-tőkéjét tovább emelje. Az elmúlt több mint harminc év során Oliver Stone rendezőként, forgatókönyvíróként, producerként és színészként vált világhírűvé. Számos díjat mondhat magáénak, többek között Oscar-díjat a Platón és a Született Július negyedikén című filmek rendezéséért. Stone kemény, sokszor ellentmondásos témaválasztásáról, valamint virtuóz filmezési technikájáról vált híressé. Ezzel a társítással a Panasonic egyedi arculatát szeretné még jobban kihangsúlyozni a szórakoztatóelektronikai termékek hozzáértő vásárlói előtt, akik az egész piac motorját alkotják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek