Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spamvédelem a Symantec-től

Dotkom

Spamvédelem a Symantec-től

A Symantec Norton AntiSpam 2004 önműködően képes kiszűrni a nemkívánatos e-maileket és kizárni az internetes hirdetéseket.

A szeptember közepétől kapható Norton AntiSpam 2004 a telepítést és bekapcsolást követően azonnal elkezdi a levelezés szűrését. Önműködően fogadja és elemzi a POP3 kapcsolaton érkező e-maileket, és megjelöli a levélszemetet, mielőtt az a felhasználó bejövő levelei közé kerül. A Norton AntiSpam 2004 szorosan beépül a Microsoft Outlook (2k/XP/2k3), a Microsoft Outlook Express (5.5 vagy újabb) és az Eudora legújabb változatába (5.0 vagy újabb), ahol önműködően létrehoz egy levélszemét gyűjtőt, amelyet a spamként azonosított e-mailek összegyűjtésére használ. A Norton AntiSpam 2004 tovább a reklámcsíkok, a felugró ablakok távoltartására is képes.

A szoftver többrétegű szűrése csökkenti a hamis találatokat, a megengedő listával (melynek használatában varázsló segít) pedig megakadályozható az ismeretségi körből érkező levelek véletlenségből bekövetkező levélszemétté nyilvánítása. Ha a megbízható üzemmódot kapcsoljuk be, a Norton AntiSpam 2004 csak a megengedett feladóktól fogadja el a leveleket, a felhasználó által beállítható tiltólista viszont a benne felsorolt e-mailcímeket levélszemetet küldőként azonosítja. A Norton AntiSpam 2004 intelligens szűrőmotorja a kimenő levelezés elemzésén keresztül megtanulja megkülönböztetni a levélszemetet a hasznos levelektől.

Önműködő LiveUpdate-je révén a felhasználók védve vannak a legfrissebb, levélszemét okozta veszélyektől, mivel az minden Internetre kapcsolódásnál – a felhasználó beavatkozása nélkül – utánanéz, hogy van-e új védelmi frissítés (mindezt a háttérben teszi meg).

A termékaktiválással is ellátott Norton AntiSpam Security 2004 egyetlen licencként, illetve a kis irodák számára 5 és 10 felhasználós csomagként is kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés