Connect with us

Hirdetés

technokrata

ERP recept- és specifikáció alapon gyártó vállalatok részére

Dotkom

ERP recept- és specifikáció alapon gyártó vállalatok részére

A legtöbb üzleti szoftvermegoldás-készítő általános, számos iparág igényeit kielégítő alkalmazásokat kínál. A ROSS Systems ezen túlmenően meghatározott iparágakon belül törekszik a vállalatok egyéni igényeinek kielégítésére.

Mivel az iRenaissance rendszer kifejezetten recept- és specifikáció alapon gyártó vállalatok részére készült, olyan egyedi igények szabvány megoldásaival rendelkezik, melyek nélkülözhetetlenek néhány iparágban. Olyan összetett anyagok, cikkek kezelését is támogatja, melyek alkotóelemei és jellemzői változnak a keverési, sajtolási, melegítési, főzési, sütési, porítási, lepárlási, darabolási, kilúgozási, sűrítési, kicsapódási, szétválasztási, szintetizálási, érlelési és feldolgozási folyamatok során.

Az iRenaissance széleskörű alkalmazást és funkcionalitást ígér mind a multinacionális vállalatoknak és a kis gyáraknak egyaránt.

A minőségi késztermék gyártása magas szintű ellenőrzést követel meg a tervezés, ügyfélszolgálat, nyersanyagkezelés és a berendezés telepítése területén. A siker alapja a termékek és a gyártási folyamat hatékony kezelése. Éppen ezért van olyan megoldásra szükség, amely lehetővé teszi a termékáramlás hatékony kezelését, felügyeletét és a minőségellenőrzést, a tárolási időkorlátozások betartását és a szállítmányok nyomon követését, a vállalaton és a szélesebb beszerzési láncon belül.

A ROSS Systems kiküszöböli, az iparág-specifikus kihívásoknak csak részben megfelelő általános megoldások egyediesítéséből fakadó kockázati tényezőket és az azokhoz tartozó költségeket.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés