Connect with us

technokrata

A Kaspersky Labshoz csatlakoznak a korábbi RAV Unix/Linux fejlesztőcsapat tagjai

Dotkom

A Kaspersky Labshoz csatlakoznak a korábbi RAV Unix/Linux fejlesztőcsapat tagjai

A Kaspersky Labs kihasználja a RAV Microsoft általi felvásárlásának előnyeit, emellett örömmel jelenti be, hogy műszaki részlege a RAV (Reliable AntiVirus) Unix/Linux szoftverfejlesztő csapatával bővült.

A Microsoft 2003. június 10-én felvásárolta a RAV vírusvédelmi technológiát, és azt egy további szolgáltatásként integrálta a Windows rendszerekbe. A RAV megoldásai között azonban olyan termékek is voltak, amelyek más platformok széles skáláját támogatták, így a Unix/Linux rendszerekre is kínált átfogó megoldásokat.

A Kaspersky Labs mindig nagy figyelmet fordított a Unix/Linux platformokat támogató biztonsági megoldások fejlesztésére, mivel ez a szoftverpiac egyik leggyorsabban fejlődő szegmense. A cég híres úttörő megközelítéséről és áttörést jelentő technológiáiról. 1999-ben a Kaspersky Labs volt az első, aki teljes vírusvédelmi megoldást kínált Linux rendszerekre. Ezt innovatív technológiák széles skálája és átfogó, integrált projektek követték. A Kaspersky Labs jelenleg világszínvonalú megoldásokat kínál Unix/Linux rendszerekre, a piacon pedig hatalmas az igény az ilyen megoldások iránt. Sok jelentős Internet-szolgáltató, valamint kereskedelmi és kormányzati szervezet használja a Kaspersky Labs megoldásait világszerte.

A korábbi RAV Unix/Linux fejlesztőcsapat tagjai és a RAV kulcspozícióban lévő számos vezetője csatlakozott a Kaspersky Labshoz, amely ennek köszönhetően további tudás és tapasztalat birtokába jutott. Ezzel a Kaspersky Labs számára lehetővé válik, hogy speciális áttérési programot kínáljon a jelenlegi RAV vásárlóknak, akik nehézségekkel szembesülhetnek a termékfrissítés és minőségi terméktámogatás terén. Hamarosan a Kaspersky Labs bejelenti a program részleteit, amellyel az RAV vásárlók ingyenesen és zökkenőmentesen térhetnek át a Kaspersky Anti-Virus termékekre, a lehető legmagasabb szintű műszaki támogatással.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek