Connect with us

technokrata

Network Associates – az első natív vírusirtó megoldás Athlon 64-hez

Dotkom

Network Associates – az első natív vírusirtó megoldás Athlon 64-hez

A McAfee VirusScan-nek az AMD64 platform natív támogatását tartalmazó új verziójával a Network Associates az első olyan biztonságtechnikai vállalat, amely vírusvédelmet nyújt az AMD Athlon 64 processzorokra épülő asztali gépek és file-szerverek részére.

A McAfee VirusScan Enterprise robosztus vírusellenes rendszervédelmet nyújt, amely az AMD64 architektúrával kombinálva elsőrangú McAfee technológiát és teljesítményt jelent mind a napjainkban általános 32 bites alkalmazások, mind a jövő 64 bites számítógépeinek esetében. A VirusScan szoftverrel a rendszergazda folyamatos, átfogó és naprakész védelmet élvezve, saját igényeinek megfelelő tempóban térhet át a 64 bites technológiára.

„Az AMD nagyon örül, amiért a Network Associates optimalizálta VirusScan Enterprise szoftverét, hogy az teljes natív támogatást nyújtson az AMD Athlon 64 processzorokhoz” – mondta Tim Wright, az AMD számítógépes termékek csoportjának marketing igazgatója – „Az AMD64 platform olyannyira rugalmas, hogy a felhasználók egyszerre akár többet is futtathatnak a 32 és 64 bites szoftverekből, a létező legjobb teljesítménnyel.”

„Az AMD Athlon 64 processzorokhoz kínált támogatással a szoftvertervezőket és más professzionális felhasználókat alkalmazó vállalatok szerverei és asztali gépei is a legerősebb jelenleg kapható védelmet élvezik.” – mondta Robin Matlock, a Network Associates McAfee rendszervédelmi megoldások csoportjának alelnöke.

A McAfee VirusScan Enterprise-nak az AMD64 platform natív támogatását tartalmazó új verziója 2003. október 15-étől kapható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák