Connect with us

technokrata

A Symantec felvásárolja a PowerQuestet

Dotkom

A Symantec felvásárolja a PowerQuestet

A Symantec a PC Active State Management terén erősíti kínálatát.

A Symantec Corp. bejelentette, hogy megállapodást kötött a PowerQuest Corporation felvásárlásáról. A felvásárlás célja az, hogy Active State Management (aktív állapot-felügyelet) néven a szerverek, munkaállomások, hordozható és kéziszámítógépek kezelését, védelmét és helyreállítását végző új, nagyvállalati megoldássá egyesítse a piacvezető rendszerbe állító, lemezkép készítő, tartalékoló, tároláskezelő és katasztrófa utáni helyreállító eljárásokat. A felvásárlás a szokásos hatósági jóváhagyás, valamint a PowerQuest részvényeseinek hozzájárulásától függően 2003 végére zárulhat le.

A szakmában élenjáró tároláskezelő termékeivel, szolgáltatásaival és megoldásaival a PowerQuest a céges adatrendszereknek, valamint az azokon tárolt adatoknak hatékony létrehozását, kezelését és védelmét teszi lehetővé. A lemezkép-készítés és rendszerbeállítás, a rendszer-áttelepítés és a rendszerfrissítés terén a PowerQuest a PowerQuest V2i Builder-rel és a PowerQuest DeployCenter Library-vel kínál megoldásokat.

A PowerQuest megoldásai, a PowerQuest VolumeManager, a PartitionMagic Professional és a ServerMagic lehetővé teszik, hogy a vállalati vevők gyorsan bővíthessék új egységekkel tárolókapacitásaikat, újrakonfigurálhassák a meglevőt, ellenőrizzék és kezeljék a tárolóeszközeiket és könnyen tervezhessék a jövőt. A nagy cégek a PowerQuest V2i Protector-ával a szerverek leválasztása nélkül, gyorsan készíthetnek mentéseket, visszaállíthatják egy korábbi állapotra a rendszereket és késedelem nélkül, a hagyományos rendszer-helyreállító módszerek kényelmetlenségei nélkül állíthatnak helyre egyedi állományokat és könyvtárakat is. A PowerQuest V2i Protector – második védelmi vonalat képezve a számítógépvírusok és – férgek ellen – kiegészíti a Symantec eddigi vírusellenes termékeinek sorát.

A PowerQuest ezen túlmenően az OEM-gyártók és rendszerintegrátorok számára széles termékpalettát kínál, amellyel az új számítógépek beállítására, a szoftveralkalmazások rendszerbe állítására, illetve az adat-helyreállításra fordított idő csökkenthető. A PowerQuest egyéni felhasználású termékei az asztali gépek használóinak adatkezelési és lemezkép-készítési igényeit szolgálják ki. Ezek közé tartozik a PartitionMagic, amely az adatok megsemmisítése nélkül képes partíciók készítésére, átméretezésére, összeolvasztására, vagy más típusúra átalakítására, valamint a DriveImage, amely a katasztrófa utáni helyreállítás, mentés és rendszerbővítés céljából történő lemezkép-készítésre szolgál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek