Connect with us

technokrata

A Ford Motor Company az Internet Security Systemset választotta

Dotkom

A Ford Motor Company az Internet Security Systemset választotta

A Noreg Információvédelmi Kft. az Internet Security Systems, Inc. (ISS) magyarországi forgalmazója bejelentette, hogy a Ford Motor Company az ISS-t választotta a globális informatikai infrastruktúrájának felügyeletéhez, figyeléséhez és megvédéséhez szükséges felügyelt védelmi szolgáltatások nyújtásához.

A Ford Motor Company és az ISS szoros kapcsolatot épített ki az elmúlt években. A Ford 2002 októberében az ISS-t bízta meg azzal, hogy vezesse be teljes védelmi platformját a Ford globális vállalati infrastruktúrájába. Ez a meglévő kapcsolat és az ISS termékeibe vetett bizalom volt a döntő ahhoz, hogy a Ford az ISS-t válassza a felügyelt védelmi szolgáltatások nyújtásához.

„Nagyon örülünk annak, hogy tovább erősíthetjük kapcsolatunkat a Ford Motor Companyval.” – mondta Pete Privateer, az ISS globális marketingigazgatója. „Felügyelt védelmi szolgáltatásaink, valamint a Ford hálózatában korábban bevezetett védelmi platform révén az ISS olyan átfogó védelmet biztosít a Fordnak, amelyre egy multinacionális szervezetnek szüksége van.”

Az ISS felügyelt védelmi szolgáltatásai garantált védelmet biztosítanak, mellyel a szervezetek hálózati környezetük védelmét egy meghatalmazott biztonságkezelő partnerre bízhatják. A megoldás túlmutat az egyszerű eseményfigyelésen és eszközkezelésen: olyan védelmet nyújt, amely mögött garantált teljesítmény alapú szolgáltatói szerződések állnak. A díjnyertes RealSecure technológiára és a Proventia berendezésekre alapozva az Internet Security Systems biztonsági szakértői gyorsan be tudják azonosítani a potenciális veszélyeket, és megfelelően tudnak reagálni azokra, minimalizálva az ügyfél kockázatát.

A Ford globális vállalatának figyelését, felügyeletét és védelmét az ISS felügyelt szolgáltatások öt biztonsági központból álló, három kontinensen lévő globális infrastruktúrája fogja ellátni. A biztonsági központokban az ISS világszerte elismert, X-Force nevű biztonsági csoportja működik, mely az iparágban a legnagyobb tapasztalattal és a legfrissebb ismeretekkel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle