Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson nemzetközi versenyt hirdet 2003 legjobb mobilalkalmazásának kiválasztására

Dotkom

Az Ericsson nemzetközi versenyt hirdet 2003 legjobb mobilalkalmazásának kiválasztására

Az Ericsson Mobilalkalmazás Díj 2003 bevezetésével kívánja megjutalmazni a mobilszolgáltatások fejlesztőit az Ericsson. A világ összes fejlesztőjét felkérik, hogy nevezze be legjobb alkalmazását a versenyre. A négy kategória mindegyikének legjobb három alkalmazása versenyez majd a november 25-én Zürichben megrendezendő döntőn.

Az Ericsson Mobilalkalmazás Díj 2003 az Ericsson által rendezett nemzetközi verseny, amelynek célja a legjobb, piaci bevezetésre kész mobilalkalmazások megtalálása. Az értéknövelő, a kényelmes használatot elősegítő, illetve a mindennapi életet és a munkát megkönnyítő, egyúttal hatékonyabbá tevő szolgáltatások terjednek el a legnagyobb mértékben. Ezért keresi és jutalmazza meg az Ericsson a jövő vevőorientált mobil Internetét meghatározó mobilalkalmazásokat.

A verseny első szakaszában a fejlesztők 2003. október 31-éig beküldik alkalmazásukat. Ezután tizenkét kiválasztott versenymű vesz részt a november 25-én Zürichben megrendezendő döntőn. Összesen négy kategória lesz (a legjobb mobil szórakoztató, szerencsejáték-, vállalati és információs alkalmazás), és mindegyik kategóriából három alkalmazás kerül a döntőbe.

Az Ericsson Mobilalkalmazás Díj 2003 döntősei egyedülálló lehetőséget kapnak: szolgáltatásukat exkluzív közönség előtt, élőben mutathatják be. A közönség mobilhálózat-üzemeltetők, kockázati tőkével foglalkozók és más iparági szereplők képviselőiből áll majd. A november 26-án megrendezendő “összehozó” találkozón a döntősök a további üzleti kapcsolatokról tárgyalhatnak európai, közel-keleti és afrikai hálózatüzemeltetőkkel.

Az Ericsson Mobilalkalmazás Díj és az “összehozó” találkozó az Ericsson azon törekvésének része, hogy áthidalja a fejlesztők, a tartalomszolgáltatók, a kockázati tőkével foglalkozók és a hálózatüzemeltetők közötti szakadékot.

A mobilalkalmazások fejlesztői 2003. október 31-ig, az Ericsson Mobilalkalmazás Díj 2003 oldalán nevezhetik be szolgáltatásukat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés