Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba noteszgépek – szorosabb elkötelezettség a Microsoft mellett

Dotkom

Toshiba noteszgépek – szorosabb elkötelezettség a Microsoft mellett

A Toshiba és a Microsoft megállapodása értelmében a hardvergyártó jövőben megjelenő mobil számítógépeinek mindegyikén megtalálható lesz Redmond egyik új, hamarosan megjelenő alkalmazása.

Az összes Toshiba noteszgépre fel fog kerülni a Microsoft OneNote alkalmazása. Ez utóbbi hivatalosan egyébként heteken belül meg fog jelenni, Redmond felújított irodai alkalmazáscsomagjában, az Office-ban. A szoftver, funkcióját tekintve elsősorban megjegyzések egyszerű készítésére és (kutatási) információk gyűjtésére használható. Éppen ezen funkciók miatt várják azt, hogy az alkalmazás ideális kiegészítése lehet a Tábla PC-s operációs rendszernek, különösen azon eszközökön, ahol egy speciális írószerszám révén kézírást lehet a számítógépbe bevinni. Emellett azonban a noteszgépek tulajdonosaira is számítanak, mint leendő felhasználókra.

Terry Cronin, a Toshiba Satellite notebook sorozatának vezető termékmenedzsere elmondta, hogy a távol-keleti gyártó is hasonló várakozásokkal tekint a OneNote megjelenésére. ˝Úgy hisszük, a OneNote egyike azon megoldásoknak, melyek valóban azt a célt szolgálják, hogy a mobil számítógépeket használók könnyen és jól tudják a különböző forrásokból megszerzett információkat kezelni, azokhoz hozzáférni.˝



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés