Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeres félévet zárt a TvNetWork Rt. – újabb 100 milliós tőkeemelés

Dotkom

Sikeres félévet zárt a TvNetWork Rt. – újabb 100 milliós tőkeemelés

Folytatja a dinamikus növekedést a TvNetWork Telekommunikációs Részvénytársaság. Az első félév során lezajlott két sikeres akvizícióról és egy nagyszabású beruházásról számolt be a menedzsment az cég rendkívüli közgyűlésén, ahol elfogadták az újabb 100 millió forintos tőkeemelést. A TvNetWork a szélessávú Internet-szolgáltatási piac mellett megvetette lábát a kábeltelevíziós piacon is, és fontos lépésre készül a telefóniában.

A TvNetWork Rt. közgyűlésén dinamikus fejlődéséről számolhatott be a menedzsment. Sikeres akvizíciót hajtottak végre egy XIV-XVI. kerületi kábeltelevízió-hálózat megvásárlásával, így júniusban a TvNetWork újabb 5.500 lakásban indította el kábeltelevíziós szolgáltatását. A menedzsment tájékoztatása szerint az ügyfelek jelentős része pozitívan fogadta a tulajdonosváltás tényét, bíznak a TvNetWork hálózatkorszerűsítési terveiben, és abban, hogy hamarosan a hálózat teljes részén megnyílik a lehetőség a szélessávú Internet-elérésre.

A TvNetWork folytatta a munkát a tavaly novemberben átadott Kőbánya-Újhegyi lakótelepi hálózaton is, májusban újabb 1.500 lakás bekötésével 4.500-ra nőtt a szélessávú Internetet elérők száma, a penetráció pedig meghaladja a 10%-ot, ami országos viszonylatban is kiemelkedő. A folyamatban levő tevékenységek közül Kabay Tamás igazgatósági tag kiemelte Budapest egyik legfrekventáltabb lakótelepi hálózatának megvásárlását. További beruházásokat követően az év második felében mintegy 4.500 lakásban tervezik elindítani a kábeltévé szolgáltatást, majd a szélessávú Internetet.

A korábbi elképzelésekkel összhangban, a további dinamikus fejlődés biztosítására a TvNetWork közgyűlése jóváhagyott újabb 100 millió forintos tőke-emelést, így cég jegyzett tőkéje 350 millió forintról 450 millió forintra emelkedett.

A TvNetWork jelenlegi legfőbb célja – úttörő módon – a saját hálózatra alapozott telefonszolgáltatás elindítása, amely a működő szolgáltatóknak valós konkurenciát teremtve hozzájárul a távközlési liberalizáció megvalósulásához és a távközlési díjak csökkenéséhez.

Ezen a területen is jelentős lépések történtek: a TvNetWork megkapta a HÍF telefonszolgáltatási engedélyét, és zajlanak a piaci bevezetés előtti utolsó tesztek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés