Connect with us

technokrata

Sikeres félévet zárt a TvNetWork Rt. – újabb 100 milliós tőkeemelés

Dotkom

Sikeres félévet zárt a TvNetWork Rt. – újabb 100 milliós tőkeemelés

Folytatja a dinamikus növekedést a TvNetWork Telekommunikációs Részvénytársaság. Az első félév során lezajlott két sikeres akvizícióról és egy nagyszabású beruházásról számolt be a menedzsment az cég rendkívüli közgyűlésén, ahol elfogadták az újabb 100 millió forintos tőkeemelést. A TvNetWork a szélessávú Internet-szolgáltatási piac mellett megvetette lábát a kábeltelevíziós piacon is, és fontos lépésre készül a telefóniában.

A TvNetWork Rt. közgyűlésén dinamikus fejlődéséről számolhatott be a menedzsment. Sikeres akvizíciót hajtottak végre egy XIV-XVI. kerületi kábeltelevízió-hálózat megvásárlásával, így júniusban a TvNetWork újabb 5.500 lakásban indította el kábeltelevíziós szolgáltatását. A menedzsment tájékoztatása szerint az ügyfelek jelentős része pozitívan fogadta a tulajdonosváltás tényét, bíznak a TvNetWork hálózatkorszerűsítési terveiben, és abban, hogy hamarosan a hálózat teljes részén megnyílik a lehetőség a szélessávú Internet-elérésre.

A TvNetWork folytatta a munkát a tavaly novemberben átadott Kőbánya-Újhegyi lakótelepi hálózaton is, májusban újabb 1.500 lakás bekötésével 4.500-ra nőtt a szélessávú Internetet elérők száma, a penetráció pedig meghaladja a 10%-ot, ami országos viszonylatban is kiemelkedő. A folyamatban levő tevékenységek közül Kabay Tamás igazgatósági tag kiemelte Budapest egyik legfrekventáltabb lakótelepi hálózatának megvásárlását. További beruházásokat követően az év második felében mintegy 4.500 lakásban tervezik elindítani a kábeltévé szolgáltatást, majd a szélessávú Internetet.

A korábbi elképzelésekkel összhangban, a további dinamikus fejlődés biztosítására a TvNetWork közgyűlése jóváhagyott újabb 100 millió forintos tőke-emelést, így cég jegyzett tőkéje 350 millió forintról 450 millió forintra emelkedett.

A TvNetWork jelenlegi legfőbb célja – úttörő módon – a saját hálózatra alapozott telefonszolgáltatás elindítása, amely a működő szolgáltatóknak valós konkurenciát teremtve hozzájárul a távközlési liberalizáció megvalósulásához és a távközlési díjak csökkenéséhez.

Ezen a területen is jelentős lépések történtek: a TvNetWork megkapta a HÍF telefonszolgáltatási engedélyét, és zajlanak a piaci bevezetés előtti utolsó tesztek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle