Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP legnépszerűbb termékei az INFOmarketen

Dotkom

A HP legnépszerűbb termékei az INFOmarketen

A HP Magyarország is részt vesz az őszi BNV keretében megrendezett Információtechnológiai és Telekommunikációs kiállításon.

Az őszi BNV keretében megrendezett Információtechnológiai és Telekommunikációs kiállításon a HP Magyarország kiállítja Sulinet Expressz program keretében megvásárolható számítástechnikai eszközeit, köztük a legnépszerűbbnek számító HP Photosmart 850 digitális fényképezőgépet, a HP Laserjet 1000w lézernyomtatót, valamint a HP Dekjet 5550 nyomtatót.

A HP területén minden érdeklődő közelebbről is szemügyre veheti a termékeket, sőt ki is próbálhatja azokat. A HP szakemberei minden érdeklődőt szeretettel várnak a D pavilon 402/M standján. A kiállítás szeptember 14-ig naponta 10 és 18 óra között látogatható.

A Hungexpo Rt. eddigi statisztikái szerint több mint 20.000 látogató kíváncsi naponta a BNV-re és társrendezvényeire, így a 9 nap alatt közel 200.000 érdeklődő tekintheti meg a Sulinet Expressz kiállítási részt is, amely a tervek szerint az őszre időzített Sulinet Roadshow egyik állomása is lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés