Connect with us

technokrata

3COM: hálózati eszközök a magyar közintézményeknek

Dotkom

3COM: hálózati eszközök a magyar közintézményeknek

A 3COM Magyarország megduplázta kedvezményes eladásait.

A 3COM Magyarország megduplázta a piacon egyedülálló beszámítási (Trade Up) program keretében történő értékesítését.

2003. januárjától szeptemberig mintegy 60 millió forint értékű, eladásonként 20 százalékos kedvezményt biztosító Trade Up szerződést kötött felhasználóival. Lehner Tamás, a magyar vállalat ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a használt, becserélt hálózati eszközöket ezentúl felújítás után ingyenesen a forráshiányos magyar közintézmények rendelkezésére bocsátja az európai uniós csatlakozás technikai követelményeinek megkönnyítésére.

A 3COM beszámítási programja iránt jelentősen megnövekedett érdeklődés azt jelzi, hogy a magyar felhasználók felismerték, és egyre gyakrabban alkalmazzák az előnyös alternatív megtakarítási módokat. Ezek közül kiemelkedik a 3COM által világszerte működtetett Trade Up program. Ennek keretében ugyanis a felhasználók számára a hálózati eszközök szükségszerű cseréje – az IT szektor jellegzetesen gyors amortizációja miatt is – jelentősen kisebb befektetéssel jár.

A 3COM Magyarország hagyományt kívánt teremteni azzal, hogy a jövőben a becserélt, használt hálózati eszközöket, felújítás után olyan intézményeknek (iskolák, kistelepülési önkormányzatok, stb.) ajánlja fel, ahol szűkös az anyagi háttér a számítógépes hálózat kiépítésére, cseréjére, ám használata az európai uniós csatlakozással elengedhetetlen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle