Connect with us

technokrata

LifeBook T3000 – új Tábla PC a Fujitsutól

Dotkom

LifeBook T3000 – új Tábla PC a Fujitsutól

A Fujitsu bejelentette legújabb eszközét, mely egyszerre lehet notebook és Tábla PC is.

A kicsiny eszközt beszerzők a LifeBook T3000-est használhatják emlékeztetők, rövid megjegyzések rögzítésére a mellékelt íróeszközzel; ezzel egyébként az űrlapok kitöltése is egyszerűsíthető. Egy apró átalakítással azonban máris készen áll a Fujitsu fejlesztése arra, hogy noteszgépként funkcionáljon birtokosa számára. A két állapot közötti különbség a képernyő 180 fokos elfordíthatóságában rejlik: az LCD-t kihajtva, majd elfordítva vissza lehet hajtani a noteszgép billentyűzetére, s így írótáblaként használható a kijelző.

Nézzük akkor a technikai adatokat! Egy ilyen eszköz esetén talán a legfontosabb tulajdonsága az LCD mérete: ez ebben az esetben 12,1 col. Mivel a Fujitsu új terméke a Centrino technológiát választotta, ezért a processzor egy (1,4 GHz-es) Pentium M CPU lett, s a LifeBook T3000-es képes vezetékmentes hálózati kommunikációra (802.11b) is. Operatív tárának mérete 256 MB, míg merevlemezének kapacitása 40 GB-os.

A Microsoft Windows XP Tablet PC Edition szoftverét operációs rendszerként alkalmazó eszköz ára 1800 dollár.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle