Connect with us

technokrata

Nokia: hálózatbővítés Kínában

Dotkom

Nokia: hálózatbővítés Kínában

A Nokia több mint 65 millió amerikai dollár értékű megállapodás keretében bővíti a Jiangxi MCC GSM-hálózatát Kínában.

A kínai Jiangxi MCC GSM-hálózatának bővítéséről szóló megállapodást kötött a Nokiával. A 65 millió amerikai dollárt meghaladó értékű megállapodás a mobil hangkapacitás és a továbbfejlesztett SMS-küldési szolgáltatások iránti, előreláthatóan fokozódó igényt kielégítő Nokia hálózati berendezések teljes skálájára vonatkozik.

A megállapodás szerint a Nokia gerinchálózati, és rádió-hozzáférésű hálózati infrastruktúráját, a Nokia rövid üzenetküldési központot, valamint a Nokia NetAct hálózati- és szolgáltatásirányító rendszert szállítja. A telepítés, a rádióhálózat-tervezés és optimalizálás, valamint a karbantartási szolgáltatások, így a szoftverkarbantartás is a szerződés részét képezi.

Az új kapacitás mielőbbi üzemképessége érdekében a szállítások már megkezdődtek.

A Jiangxi a világ legnagyobb GSM szolgáltatója, a China Mobile (CMCC) leányvállalata. A Jiangxi MCC több millió előfizetőjével Jiangxi tartomány legfontosabb szolgáltatója.

A Nokia folyamatosan tovább erősíti a kínai mobil- és szélessávú hálózati rendszerek, valamint mobiltelefonok terén megszerzett piacvezető szerepét. Kína fontos szerepet játszik a Nokia globális gyártó és kutatás-fejlesztési tevékenységében. A rizs hazájában a távközlési iparág vállalatai közül a Nokia a legnagyobb exportőr, emellett közel 4.700 alkalmazott foglalkoztatásával több mint ötven irodát és két K&F központot tart fenn az országban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek