Connect with us

technokrata

Információtechnológia: csökkentett emberi tényező

Dotkom

Információtechnológia: csökkentett emberi tényező

Magyarországra látogatott a Sun Microsystems alelnöke.

Fleischer Bálint, a Sun Microsystems Inc. elnökhelyettese – aki a Forma-1-es magyar nagydíj okán érkezett a fővárosba – szerint manapság csak tudásalapú termékekkel lehet piaci sikereket elérni az információtechnológia területén.

A szakember olyan fejlesztésekben gondolkodik, amelyek csökkentik az emberi tényező szerepét az információtechnológia alkalmazásában. Mindez azt jelenti majd, hogy a számítástechnikai eszközök használta még az eddiginél is gyorsabb és könnyebb lesz a felhasználók számára. Az alelnök szerint ezt a célt szolgálja a Sun Microsystems N-ONE szoftverrendszer is.

Az alkalmazás lehetővé teszi ugyanis a felhasználók számára, hogy az eddigieknél könnyebben használhassák a számítástechnikai eszközöket különböző, például banki vagy más szolgáltatói feladatokra.

A Sun Microsystems stratégiája különbözik mind az IBM stratégiától, mind pedig a DEL-nél alkalmazott elképzelésektől. A vállalat egy harmadik utat követ, mely során a felhasználók számára a számítástechnikai alkalmazások használatát a jelenleginél is könnyebbé szeretné tenni.

A hazai leányvállalat az elmúlt pénzügyi évben 52 százalékkal növelte bevételét. A növekedés motorja főleg a Sun ONE-szoftverek értékesítésének megháromszorozása volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák