Connect with us

technokrata

Topmenedzser dolgozik a Siemens telefonok népszerűségének növelésén

Dotkom

Topmenedzser dolgozik a Siemens telefonok népszerűségének növelésén

Új főnök a Siemens Mobile mobilkészülék-üzletágának élén.

Szeptember 1-jei hatállyal Rudi Lamprecht, a legnagyobb Siemens-ágazat, a Siemens Mobile vezetője és a Siemens AG igazgatóságának tagja Ian Moyest nevezte ki az ágazat mobilkészülék-üzletágának élére.

Eddig Ian Moyes az értékesítés vezetője volt, és ebben a minőségében sikeresen szervezte át a Siemens-mobilok eladását világszerte: míg a folyó év első és második negyedében lényegében a tavalyi szinten stagnált az értékesítés, addig a harmadikban jelentős emelkedést értek el és a gyártás teljes kapacitással folyik.

A most 47 éves, 1986 óta Siemens-menedzser Ian Moyes igazi sikerember: korábban az Egyesült Királyságban a Siemens Mobile igazgatójaként 4-ről 10 százalék fölé emelte a Siemens-mobilok piaci részarányát, még korábban pedig ugyanott a Siemens Communications vállalati magánhálózatok üzleti területén ért el látványos üzleti sikereket.

Ian Moyes-szal az élén a Siemens Mobile készülék-üzletága további piaci növekedést céloz meg, folytatva négy éve tartó expanzióját, melynek eredményeként jelenleg a negyedik helyet mondhatja magáénak a piaci részesedés tekintetében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle