Connect with us

technokrata

Panda Software védi a Magyar Állami Operaház számítógépes hálózatát

Dotkom

Panda Software védi a Magyar Állami Operaház számítógépes hálózatát

A Magyar Állami Operaház, számítógép parkjának vírusvédelmi ellátására a Panda Software Desktop és File Server megoldását választotta.

A Panda Antivirus Desktop és File Server olyan hathatós megoldás a nagyvállalati hálózatok számára, amely az integrált védelem és a kivételes teljesítmény kombinációját nyújtja, tekintet nélkül a hálózat méretére és a topológiájára. Az UltraFast és SmartClean technológiáknak köszönhetően a Panda Antivirus Desktop és File Server minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban végzi munkáját. A Panda Antivirus Desktop és File Server központi menedzselhetőséget biztosít a munkaállomásokon, lecsökkenthető a hálózat terheltsége, azonnal végrehajtható minden jellegű változtatás és automatikusan továbbítható az inkrementált vírusfile frissítés.

Az egyedi igényekre szabható vírusriasztás lehetővé teszi, hogy az illetékesek akkor és oly módon értesüljenek a fenyegetésekről, ahogy kedvük tartja. Természetesen ehhez a termékhez is jár a Panda terméktámogatása, amely biztosítja, hogy a felhasználó a jövőben is mindig naprakész és hatékony vírusvédelemmel rendelkezzen.

„A Panda Software Hungary kiemelt figyelmet fordít a költségvetési intézmények vírusvédelmi ellátására, ezen belül is kiemelten támogatjuk a magyar kultúrát. Örömmel vettük, hogy a Magyar Állami Operaház a Panda Software megoldását választotta szervereinek és munkaállomásainak védelmére. Nem csak a költségvetési intézményeket, hanem Magyarország összes non-profit szervezetét szeretnénk támogatni, ezért egy igen kedvező 45 %-os kedvezményt biztosítunk ezen szervezeteknek.” – mondta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek