Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panda Software védi a Magyar Állami Operaház számítógépes hálózatát

Dotkom

Panda Software védi a Magyar Állami Operaház számítógépes hálózatát

A Magyar Állami Operaház, számítógép parkjának vírusvédelmi ellátására a Panda Software Desktop és File Server megoldását választotta.

A Panda Antivirus Desktop és File Server olyan hathatós megoldás a nagyvállalati hálózatok számára, amely az integrált védelem és a kivételes teljesítmény kombinációját nyújtja, tekintet nélkül a hálózat méretére és a topológiájára. Az UltraFast és SmartClean technológiáknak köszönhetően a Panda Antivirus Desktop és File Server minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban végzi munkáját. A Panda Antivirus Desktop és File Server központi menedzselhetőséget biztosít a munkaállomásokon, lecsökkenthető a hálózat terheltsége, azonnal végrehajtható minden jellegű változtatás és automatikusan továbbítható az inkrementált vírusfile frissítés.

Az egyedi igényekre szabható vírusriasztás lehetővé teszi, hogy az illetékesek akkor és oly módon értesüljenek a fenyegetésekről, ahogy kedvük tartja. Természetesen ehhez a termékhez is jár a Panda terméktámogatása, amely biztosítja, hogy a felhasználó a jövőben is mindig naprakész és hatékony vírusvédelemmel rendelkezzen.

„A Panda Software Hungary kiemelt figyelmet fordít a költségvetési intézmények vírusvédelmi ellátására, ezen belül is kiemelten támogatjuk a magyar kultúrát. Örömmel vettük, hogy a Magyar Állami Operaház a Panda Software megoldását választotta szervereinek és munkaállomásainak védelmére. Nem csak a költségvetési intézményeket, hanem Magyarország összes non-profit szervezetét szeretnénk támogatni, ezért egy igen kedvező 45 %-os kedvezményt biztosítunk ezen szervezeteknek.” – mondta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés