Connect with us

technokrata

A Synergon megvásárolta az Atos Origin Kft.-t

Dotkom

A Synergon megvásárolta az Atos Origin Kft.-t

A Synergon átveszi az Atos Origin magyarországi tevékenységét.

Az Atos Origin International BV és a Synergon Informatika Rt. megállapodása alapján az Atos Origin Information Technology Kft. a Synergon tulajdonába kerül. A 2003. augusztus 27-én megkötött megállapodás a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után lép hatályba.

Az Atos Origin a világ egyik vezető informatikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata. Stratégiai döntését követően, miszerint a közép-kelet európai térségben egy partnercégen keresztül kíván működni, az Atos Origin és a Synergon együttműködési megállapodást kötött. A megállapodás része az is, hogy a Synergon Informatika Rt. megvásárolta az Atos Origin teljes tulajdonú magyarországi leányvállalatát, az Atos Origin Information Technology Kft.-t.

A közép-kelet európai régióban a Synergon stratégiai partnerként fogja képviselni az Atos Origint, amely alapján a Synergon az Atos Origin közép-kelet európai régióban működő ügyfelei számára informatikai megoldásokat, szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt. Az együttműködési megállapodás Magyarország mellett Csehországra, Horvátországra, Szlovákiára és Szlovéniára terjed ki. A megállapodás alapján a közép-kelet-európai régión kívül az Atos Origin nyújt támogatást a Synergon ügyfeleinek.

Az Atos Origin Kft. tevékenysége jól kiegészíti a Synergon portfolióját és jelentősen erősíti a Synergon piaci helyzetét a stratégiailag kiemelten fontos informatikai szolgáltatások területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek