Connect with us

technokrata

HP Services eredmények

Dotkom

HP Services eredmények

A HP nyilvánosságra hozta 2003. július 31-én zárt, harmadik pénzügyi negyedévének eredményeit.

A HP Services 3,08 milliárd dolláros árbevétele 5 és 2 százalékkal haladja meg 2002 harmadik, illetve 2003 második negyedévének értékét. A növekedésben a menedzselt szolgáltatások vitték a prímet, ahol a forgalom 21 százalékkal bővült a tavalyi harmadik negyedévhez képest.

Az ügyféltámogatási szolgáltatások árbevétele 8 százalékkal emelkedett az elmúlt 12 hónap során – a megújított támogatási szerződéseknek, a kapcsolt értékesítéseknek és az integrált támogatási szolgáltatásoknak köszönhetően. A tanácsadási és integrációs szolgáltatások forgalma 15 százalékkal maradt el az előző évitől az elhalasztott projektek és a tanácsadási piacra jellemző tartós túlkínálat miatt.

A HP Services 337 millió dolláros üzemi eredménye az árbevétel 10,9 százalékának felel meg, és 1 illetve 1,5 százalékponttal több a második negyedévben és az egy évvel korábban jelentett értéknél. A növekedés hátterében az átszervezés és a kiemelt szolgáltatások sikeresebb piaci szereplése áll.

Finanszírozási szolgáltatások
A szervezet 442 millió dolláros árbevétele 13 és 12 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbi és az előző negyedévi összegnél. Üzemi nyeresége 18 millió dollár volt a harmadik negyedében – míg 12 hónapja 21 millió dolláros veszteségről, három hónapja pedig 21 millió dolláros nyereségről számolt be. Nyereséghányada 4,1 százalék volt – a második negyedében ez az arány 4,2 százaléknak felelt meg, míg egy évvel korábbi vesztesége az árbevétel 4,1 százalékával volt egyenlő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák