Connect with us

Hirdetés

technokrata

myCOE, az iparág első felhasználás-alapú alkalmazás megoldása az EDS-től

Dotkom

myCOE, az iparág első felhasználás-alapú alkalmazás megoldása az EDS-től

A Business Desktop Deployment a Microsoft Solution Accelerator beavatkozásmentes képességeit használja fel az egyedi rendszerszolgáltatáshoz.

Az EDS bemutatta új felhasználás-alapú alkalmazását, a myCOE-t. (My Consistant Office Environment) Az EDS stratégiai partnerével, a Microsofttal szoros együttműködésben fejlesztette ki új felhasználó-központú szolgáltatását.

A myCOE egy olyan új és izgalmas üzleti modell, amely páratlan rugalmasságot nyújt a szervezeteknek, az üzleti egységeknek és egyedi felhasználóknak is abban, hogy kiválasszák a számukra szükséges szolgáltatásokat, és csak azokért fizessenek, amit tényleg igénybe vettek, és akkor, amikor igénybe vették.

Az új szolgáltatás gyorsabb reagálású üzletvitelt tesz lehetővé azáltal, hogy nagyszerű módszert biztosít az IT költségek nyomon követésére a felhasználás időpontjában. A felhasználók közvetlen kapcsolatot alakíthatnak ki az IT befektetések és az üzleti érték között, és csökkentik a többlet kapacitás költségét, amit aztán a vállalati igények szerint változtathatnak.

A myCOE az iparág első felhasználás szerint számlázó munkaállomás-felügyelő szolgáltatásához nagy teljesítményű webportal interface-t használ a széleskörű alkalmazások és szolgáltatások elosztására és kiszolgálására. A myCOE egy vállalatra szabott alapszolgáltatás csomagból, a váltakozó felhasználású alkalmazások (projektek vagy együttműködési eszközök) havi előfizetésének árából, illetve a felhasználó-alapú szolgáltatások -mint a tárolás, helpdesk, online tréning- és egyéb alkalmazások esetenkénti vagy kapacitási ráta struktúrájú kombinációjából áll össze. A szolgáltatás a belépési alkalmazások széles körén keresztül bárhol és bármikor biztonságos és stabil hozzáférést biztosít a rendszerhez, támogatva ezzel a mobil munkavégzést, az e-business-t és a több-szolgáltatójú környezeteket.

Az EDS volt az első, aki felhasználás-alapú megoldásokat szállított a mainframe és midrange egységekhez, és most az EDS az első, aki felhasználó-alapú üzleti modellt kínál a desktop szolgáltatáshoz. A myCOE a legmodernebb technológiát és innovációt tartalmazza és egyesíti az asztali számítógépi szolgáltatások terén piacvezető EDS és az asztali számítógép alkalmazásokban világelső Microsoft tudását.

Az EDS és a Microsoft együtt dolgozott a Microsoft zero-touch technológiáján is, amely táv-telepítési képességet jelent a Microsoft operációs rendszerek frissítésénél, és egyéb kapcsolódó feladatok esetében. A Windows XP és Office XP telepítéséhez korábban manuális beavatkozásra volt szükség, most e tevékenység szinte teljesen automatizált és elvégezhető távolról is, ami a desktop telepítést sokkal egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés