Connect with us

technokrata

Siemens UMTS technológia a görög Vodafone-nál

Dotkom

Siemens UMTS technológia a görög Vodafone-nál

A Siemens UMTS technológiát szállít a Vodafone Görögország számára.

A Siemens szerződést kötött a Panafon Greek Telecommunications Company S.A.-val (Vodafone Görögország) a Vodafone görögországi UMTS rádióhálózatának kiépítésére. Ennek értelmében a Siemens Mobile szállítja a rádiós elérési hálózatot (radio access network) valamint a hozzá tartozó hálózatmenedzsment-rendszert.

A hálózat kiépítése már 2003 őszén elkezdődik. A Siemensnek ily módon sikerült a Vodafone Görögországot új ügyfélnek megnyernie a mobilkommunikációs infrastruktúra területén: ez a 25. megrendelése UMTS hálózati technológiára.

Az Ericsson is aláírta az UMTS telepítésének kezdeti fázisára vonatkozó megállapodást a Vodafone–Panafon Greek Telecommunications Company S.A.-val.

Az Ericsson, a két szállító egyike, UMTS maghálózati technológiát szállít, valamint mérnöki és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt majd a Vodafone-csoport görög leányvállalata részére. Az Ericsson 2003 harmadik negyedévében kezdi meg a hálózat felállítását Görögországban.

Az Ericsson szállítja és telepíti az infrastruktúra összes elemét a maghálózathoz, illetve az ahhoz tartozó hálózat-felügyeleti rendszerhez. Az UMTS-hálózat 2003 végére készül el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek