Connect with us

technokrata

Ericsson UMTS technológia a görög Vodafone-nál

Dotkom

Ericsson UMTS technológia a görög Vodafone-nál

Az Ericsson UMTS technológiát szállít a Vodafone görög leányvállalata részére

Az Ericsson UMTS technológiát szállít a Vodafone görög leányvállalata részére

Az Ericsson az UMTS telepítésének kezdeti fázisára vonatkozó megállapodást írt alá a Vodafone–Panafon Greek Telecommunications Company S.A.-val, a Vodafone görögországi leányvállalatával.

Az Ericsson, a két szállító egyike, UMTS maghálózati technológiát szállít, valamint mérnöki és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt majd a Vodafone-csoport görög leányvállalata részére. Az Ericsson 2003 harmadik negyedévében kezdi meg a hálózat felállítását Görögországban.

Az Ericsson szállítja és telepíti az infrastruktúra összes elemét a maghálózathoz, illetve az ahhoz tartozó hálózat-felügyeleti rendszerhez. Az UMTS-hálózat 2003 végére készül el.

„Az Ericssonnal folytatott sokéves együttműködésünk most az UMTS-maghálózat görögországi szállításával egészül ki. A fejlesztés révén hamarosan harmadik generációs innovatív mobilszolgáltatásokat nyújthatunk megrendelőink számára Görögországban” – nyilatkozta George Koronias, a Vodafone görög leányvállalatának vezérigazgatója.

„Ez a megrendelés UMTS sikertörténetünk folytatása. Nagy öröm számunkra, hogy most a Vodafone is a mi hatékony harmadik generációs mobilszolgáltatásunk mellett döntött a kihívást jelentő görög mobiltávközlési piacon” – jelentette ki Bill Zikou, az Ericsson Délkelet-Európával foglalkozó üzletágának elnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle