Connect with us

technokrata

Az LLP régiós trófeát visz el vállalatirányításában

Dotkom

Az LLP régiós trófeát visz el vállalatirányításában

Az LLP júniusban több SunSystems vállalatirányítási rendszert adott el, mint bármely más forgalmazó Európában, a Közel Keleten és Afrikában.

A SunSystems vállalatirányítási rendszereket forgalmazó cégeket felsoroltató angol tanulmány összesítése szerint az LLP Csoport értékesítette júniusban a legtöbb SunSystems pénzügyi rendszert az EMEA régióban. A 2003-as év első felének eredményei alapján pedig az LLP elnyerte a harmadik legsikeresebb forgalmazó címet, úgyszintén a SunSystems nevű vállalatirányítási rendszer értékesítésével.

Az LLP Csoport, amely többek között a SunSystems vállalatirányítási rendszer forgalmazásával foglalkozik, az angliai Systems Union partnereit rangsoroló jelentés szerint júniusban a legjobb eredményt érte el a több mint 225.000 euró értéket is meghaladó licencek értékesítésével, a 2003. első félévi összesítésben pedig a harmadik helyet foglalta el a régió eladásait tekintve. (Forrás: Systems Union EMEA Partner Sales League Table)

Az LLP 1992 óta működik együtt az EMEA térségben a SunSystems pénzügyi és üzleti szoftvermegoldásáról ismert Systems Unionnal. A Systems Uniont 1981-ben azzal a céllal alapították Angliában, hogy vevői és a partnerei számára biztosítsa a számukra kitűzött üzleti célok elérést, kipróbált szoftverekkel és széles körű szolgáltatásokkal szerte a világban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek