Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP leszállította ezredik európai Superdome szerverét

Dotkom

A HP leszállította ezredik európai Superdome szerverét

A HP Integrity Superdome kiszolgáló új világrekordot állított fel a tranzakció-feldolgozás terén.

A HP újabb HP Superdome Unix szervert adott el az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régió egyik vezető távközlési vállalatának, a T-Systemsnek. Ezzel a tranzakcióval elérte az ezret a 2000. december óta Európában leszállított Superdome kiszolgálók száma.

Az új Superdome szerver segítségével a T-Systems számára többé nem okoz nehézséget az SAP APO (Advanced Planner and Optimizer) rendszer által támasztott komoly követelmények kielégítése. A magas rendelkezésre állási szintű, 64 bites architektúrára épülő kiszolgáló 64 CPU-val és 256 gigabyte központi memóriával segíti a T-Systems működését – így a vállalat a jövőben az SAP APO rendszer valamennyi fejlesztési fázisát egyetlen szerverrel tudja támogatni. A bővítés nyomán a T-Systems bambergi számítástechnikai központjában működő SAP APO lesz majd a világ legnagyobb fejlesztési és optimalizációs alkalmazásainak egyike.

A HP szintén ma hozta nyilvánosságra Integrity Superdome szervere legújabb teljesítményteszt-eredményeit. A 64 darab Intel Itanium 2 6M (Madison) processzorral és 64 bites HP-UX 11i v2 operációs rendszerrel ellátott, HP StorageWorks Virtual Array 7110 és Oracle Database technológiát alkalmazó HP Integrity Superdome szerver rekordszintű, 824 164 tranzakció/per (tpmC) eredményt ért el a Transaction Processing Council TPC-C benchmark-tesztjén. E páratlan teljesítmény minden eddiginél magasabbra emeli a mércét az üzleti tranzakció-feldolgozás szegmensében, hiszen a fürtözött és a nem fürtözött rendszerek közül egyaránt az Integrity Superdome kiszolgálónak sikerült elsőként átlépnie a 800.000 tpmC jelentette álomhatárt.

Az informatikai kapacitásbővítés a jelenlegi és jövőbeni feladatok kezeléséhez szükséges infrastrukturális hátteret teremti meg a T Systemsnél. A HP Superdome Unix szerver zökkenőmentessé teszi a bambergi SAP APO rendszer működését. A T-Systems 20 fős bambergi csapata már 1996 óta használja sikeresen a legfejlettebb SAP-alkalmazásokat a különféle vállalati szükségletek kielégítésére.

A T-Systems és a HP – a jövő informatikai kihívásait szem előtt tartva – máris szorosan együttműködik az új HP Integrity szerver fejlesztésén. A HP valamennyi új HP Integrity Superdome kiszolgálójánál több oprendszeres szemléletet alkalmaz, így ezek a rendszerek már egyidejűleg, egymással párhuzamosan tudják futtatni a Linux, a Windows és a Unix alkalmazásokat. A három operációs rendszerre épülő szabványos technológiák révén a HP nagyobb rugalmassághoz és gyorsabb megtérüléshez (RoIT) tudja juttatni ügyfeleit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés