Connect with us

technokrata

HP ProLiant szerverek első helyen az USA-ban

Dotkom

HP ProLiant szerverek első helyen az USA-ban

A HP ProLiant szerverei az első helyen az egyesült államokbeli ügyfél-elégedettségi felmérésben. Emellett a HP noteszgépek megerősítették pozícióikat.

A HP érte el a legmagasabb általános ügyfél elégedettségi pontszámot a Technology Business Research (TBR) szakágazati tanácsadó cég egyik legújabb, az Intel-alapú szerverek piacán végzett felmérésében. Egy hasonló tanulmány szerint a HP noteszgépek megerősítették második helyüket.

A vállalati informatikai vásárlói szokásokat és ügyfél-elégedettséget vizsgáló felmérések első körében az észak-amerikai vásárlókat különböző jellemzők – például termékminőség, technológiai újítások, a szerviz segítőkészsége és a fenntartási költségek – alapján kérdezték általános elégedettségük szintjéről.

A szerverekről szóló tanulmány szerint a HP iparági szabvány szervereivel kapcsolatban mért ügyfélelégedettség-növekedés főleg azoknak az ügyfeleknek köszönhető, akik nagyobb jelentőséget és értéket tulajdonítanak a szervermenedzsment lehetőségeknek. A HP ezenkívül a szállítási minőség, a műszaki támogatás, a telepítés és a konfigurálás egyszerűsítése terén erősítette pozícióit, és megőrizte a hardver folyamatosan magas szintű megbízhatóságával szerzett jó hírnevét.

A TBR szerint a 2000. év eleje óta a felmérésben vizsgált szegmens noteszgép-gyártói közül a HP értékelése javult a legtöbbet. A HP ügyfeleinek véleménye megegyezett abban, hogy az általános támogatás, az alkatrész-ellátottság, a szervizidők, az egyszerű ügyintézés, az ár/érték arány, a beszerzési és fenntartási költségek és a nagy tétel vásárlása utáni kedvezmények területén a HP mindenhol jelentős javulást ért el az elmúlt néhány negyedévben.

A TBR 2003-ban készített jelentéseinek első csoportja több mint 500 egyesült államokbeli nagy intézménynél, elsősorban informatikai rendszerekért és informatikai technikáért felelős igazgatóként, illetve rendszerkezelési vagy beszerzési vezetőként dolgozó válaszadóval készített interjúkra épül, amelyek 2003. február eleje és május vége között készültek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle