Connect with us

technokrata

2003 második negyedévében a HP ismét a szerverek vezető szállítója a világpiacon

Dotkom

2003 második negyedévében a HP ismét a szerverek vezető szállítója a világpiacon

A Gartner Dataquest által közzétett előzetes eredmények szerint 2003. második negyedévében a HP 29,5 százalékos piaci részesedésével ismét a szerverek első számú forgalmazója a világon.

A vezető szerverforgalmazók között a HP: Az 1. helyet szerezte meg a világon leszállított szerverek száma alapján, és szintén az első helyet szerezte meg a világon leszállított Intel architektúrás (IA) szerverek száma alapján is. Legelső az EMEA régióba (Európa, Közép-Kelet és Afrika) szállított összes szerver és IA szerverek száma alapján. Élen áll az Ázsiába és Óceániába szállított összes szerver és IA szerverek száma alapján, és listavezető a Latin-Amerikába szállított összes szerver és IA szerverek száma alapján.

“A Hewlett-Packard újszerű termékeket és a jövőre vonatkozóan világos útmutatást nyújt ügyfelei számára. Ezen elkötelezettségét támasztja alá az a tény is, hogy a HP ismét megszerezte az elsőséget” – mondta Mark Hudson, a HP Enterprise Storage and Servers marketing alelnöke. – “A közzétett adatok igazolják, hogy a HP beváltotta a fúzióval kapcsolatos reményeket és azon ígéretét, hogy az ügyfelek IT erőforrásaihoz alkalmazkodó, széles és rugalmas választékot kínál.”

A HP világviszonylatban is a legszélesebb szerverkínálattal rendelkezik, melynek mozgatórugója a céltudatos fejlesztés, a világszínvonalú partnerek valamint az integrált szolgáltatások és megoldások köre. A cég kínálatában a kategóriájukban vezető HP Proliant szerverek, az Integrity és a HP 9000 szerverek, az AlphaServer rendszerek és a NonStop szerverek is megtalálhatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek