Connect with us

technokrata

Sybari: Antigen 7.0 for Domino

Dotkom

Sybari: Antigen 7.0 for Domino

Az új verzió továbbfejlesztett tartalomszűrővel és javított központi konfigurációs menedzsmenttel könnyíti meg a felhasználók munkáját.

A Sybari Software bejelentette az Antigen 7.0-t Lotus Domino-ra. A legfrissebb verzió jelentős, funkcionális újításai érintik a központi menedzsmentet, illetve a csatolmány- és tartalomszűrési opciókat. Az új verzió tartalmazza a beállítható keresőmotor frissítést, valamint többszörös SCAN.BOX adatbázis támogatással és féregirtással nyújt nagyobb teljesítményt. Az Anitgen 7.0 támogatja a Domino 6, R5 és R4 szervert, a Notes 6 és R5 munkaállomást.

„Az e-mailek egyre nagyobb szerepet játszanak a vállalati kommunikációban és a dolgozók munkájában, ezért a levélforgalmat hatékonyan kell menedzselni, védve a levelező rendszert a veszélyektől, amelyek soha nem voltak olyan jelentősek, mint napjainkban.” – nyilatkozta Ken Bisconti, az IBM Lotus Software levelezési termékeinek alelnöke – „Örülünk, hogy a Sybari csatlakozott hozzánk és együtt nyújtunk biztonságos és kezelhető levelezési megoldásokat közös Lotus Domino ügyfeleinknek az Antigen 7.0-val.”

Az Antigen új tulajdonságai
– új Antigen Policy Manager a központi konfigurálás kezelésére
– új tartalomszűrés, amely tartalmazza a „tárgy” sor szűrését és a küldő/domain blokkolását
– SNMP támogatás
– Worm Purge (férget tartalmazó levelek eltávolítása)
– továbbfejlesztett file szűrés, amely tartalmazza a csatolmány neve és típusa szerinti szűrést
– többszörös Scan.Box támogatás
– Nscan funkció és motor frissítés beállítása
– Domino 6, R5 és R4 szerver támogatása

Biztonságos környezet és továbbfejlesztett rendszer teljesítmény

Az Antigen for Domino az ismert és nem ismert vírusok felismerését kombinálja olyan tulajdonságokkal, mint a több keresőmotor és a file-szűrés. Az Antigen öt vezető keresőmotor technológiáját építi egyazon megoldásba. A több keresőmotor minden keresési funkció esetén rendelkezésre áll, és a rendszergazdák minden szinten testreszabottan konfigurálhatják a különböző beállításokat és opciókat.

Az Antigen File Filtering (AFF) segítségével a rendszergazdák proaktívan szűrhetik az e-maileket számos szűrő alapján (például tárgy mező, csatolmányok neve, helyettesítő karakterek és file-típus). Az Antigen tartalmazza az Antigen Worm Purge (féregirtót), amely szintén egy proaktív biztonsági eszköz. Ezzel a rendszergazdák megakadályozhatják a túlterheltséget, amelyet a vírusok által generált üzenetek okoznak. A Worm Purge egészében törli azokat az üzeneteket, amelyek férgeket tartalmaznak és meggátolják az új vírusok terjedését. Az Antigen segítségével a vállalati hálózatok teljesítménye hatékonyan növelhető.

Magyarországon a Sybari megoldásait a Virusbuster forgalmazza.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek