Connect with us

technokrata

Kaspersky Labs és Multi-Tech: egyesített termékek a vírusvédelem érdekében

Dotkom

Kaspersky Labs és Multi-Tech: egyesített termékek a vírusvédelem érdekében

A Kaspersky Labs technológiája a Multi-Tech VPN RouteFinder termékeivel közösen szerver-alapú e-mail vírusvédelmet biztosít.

A Kaspersky Labs információvédelmi szoftvereket fejlesztő nemzetközi cég bejelentette a Kaspersky Anti-Virus szoftver a Multi-Tech Systems – az adatkommunikációs eszközök és telekommunikációs piac egyik világpiac vezető cégének – RouteFinder Internet-biztonsági termékcsaládjához tartozó eszközökbe történő implementálását.

A RouteFinder termék széleskörű biztonsági megoldást nyújt az internetes kapcsolatokhoz. A termék a VPN-átjárók és tűzfalak funkcióit látja el valamint a legmagasabb szintű hálózati védelmet nyújtja, a kapcsolat teljesítményének csökkentése nélkül. Az adattitkosítási, felhasználóhitelesítési és internetes forgalmi csatornákat kezelő technológiák segítségével a RouteFinder biztosítja a távoli felhasználók és divíziók, ügyfelek, partnerek és beszállítók biztonságos kapcsolatát a vállalati hálózathoz. Ezek a kapcsolatok nem igényelnek költséges magánvonalakat vagy betárcsázást a vállalati hálózat eléréséhez.

A RouteFinder termék útválasztó lehetőségei mellett az adatcsomagok ellenőrzésére és tartalomszűrésére is képes. A Kaspersky Labs technológiájának beépítésével a RouteFinder már teljes körű e-mail vírus ellenőrzőt is kínál, amely a rosszindulatú programok hatékony észlelését biztosító Kaspersky Anti-Virus technológiát használja.

A Multi-Tech ügyfelei, akik a vírusvédelemet is tartalmazó szoftvert telepítik, azonnal megkezdhetik az összes bejövő és kimenő e-mail ellenőrzését a vírusok, férgek és trójai programok felfedése és semlegesítése érdekében. Az alapos víruskeresés érdekében a Kaspersky Anti-Virus a csatolt file-okat – így az archivált és tömörített file-okat, valamint a beágyazott OLE objektumokat – és az üzenet szövegét egyaránt ellenőrzi.

„A hálózatok vírusvédelmének szükségességét nem lehet eléggé hangsúlyozni.” – mondja Chip Harleman, a Multi-Tech System értékesítési és marketing osztályának alelnöke – „Bár az átlagos munkaállomások víruskeresői hatékony védelmet biztosítanak, a maximális védelem érdekében tanácsos egy további víruskereső motor beépítése a hálózatba. Ez az a pont, ahol fontos szerephez jut a Kaspersky Labs és a Multi-Tech RouteFinder együttműködése. Azért választottuk a Kaspersky technológiát, mert világszerte elismert, és hosszú évek tapasztalata áll mögötte. Úgy gondoljuk, hogy cégeink termékeinek egyesítésével a felhasználóknak a legjobb internetbiztonsági technológiát, és a leghatékonyabb vírusvédelmet biztosíthatjuk.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák