Connect with us

technokrata

Kaspersky Anti-Virus a NETASQ behatolásvédelmi tűzfalaiban

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus a NETASQ behatolásvédelmi tűzfalaiban

A Kaspersky Labs és a NETASQ – az IPS tűzfalak közismert gyártója – megállapodott, hogy a NETASQ a Kaspersky Anti-Virus vírusellenőrző technológiáját alkalmazza behatolásvédelmi tűzfalaiban.

Az integrált megoldás a felhasználók által leginkább igényelt funkciókat – a vírus- és hálózatvédelmet, a VPN támogatást és a valósidejű behatolásvédelmet – valósítja meg.

A NETASQetasq a Kaspersky Anti-Virus beépítésének lehetőségét júliustól kínálja középkategóriás behatolásvédelmi tűzfalaiban. Ez a lehetőség kezdetben az F100 és F500 IPS tűzfalakhoz áll rendelkezésre, az F200 tűzfalhoz pedig annak ezévi megjelenése után lesz elérhető. „Úgy érezzük, hogy a cégek egyre inkább az integrált hálózati biztonsági platformokat keresik.” – mondta Marc Ziach, a NETASQ termékmenedzsere.

„Örömünkre szolgál, hogy a NETASQ ügyfeleinek is biztosíthatjuk fejlett vírusvédelmi technológiánkat, mely a Kaspersky Labs tizennégy éves tapasztalatán, valamint egyedülálló tudásán és szakértelmén alapul. Hiszünk abban, hogy a Kaspersky Anti-Virus megbízhatósága és nagy teljesítménye megnöveli a NETASQ felhasználók védelmét, és így a NETASQ termékek versenyképességét is.” – tette hozzá Vitaly Bezrodhykh, a Kaspersky Labs kereskedelmi igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle