Connect with us

technokrata

A Kaspersky Labs védi a BlackSpider ügyfeleit

Dotkom

A Kaspersky Labs védi a BlackSpider ügyfeleit

A BlackSpider Technologies a Kaspersky Anti-Virus megoldást választotta új vírusvédelmi szolgáltatásához.

A Kaspersky Labs bejelentette új partneri együttműködését a menedzselt e-mail biztonsági szolgáltatásokat szállító BlackSpider Technologies vállalattal. Az együttműködés keretében a Kaspersky Anti-Virus megoldás beépül a BlackSpider menedzselt szolgáltatásába, amely a vállalatokat az e-mailben érkező fenyegetések ellen védi. A BlackSpider a Kaspersky Labs technológiáját a világpiacon elérhető valamennyi vírusvédelmi megoldás részletes kutatásának és tesztelésének eredményeként választotta ki.

A BlackSpider 7×24 órás menedzselt szolgáltatást nyújt a világ vezető vírusvédelmi megoldásaihoz és saját technológiájához. Ez az erőforrás-kihelyezési megoldás a cégek számára kiváló védelmet nyújt az e-mailben érkező fenyegetések ellen, a hardverek és szoftverek megvásárlásának, házon belül történő menedzselésének és karbantartásának szükségessége nélkül.

„A Kaspersky Labs kutatómunkájának nagy része arra irányul, hogy csökkentsük az úgynevezett ´sérülékenységi ablakot´ – az új vírusok megjelenésekor a megfelelő definíciók és blokkok kiadásához szükséges időt. Heurisztikus elemzőik rendkívül hatékonyak az ismeretlen vírusok felderítésében, a legfontosabb feladat ezt az időtartamot a lehető legalacsonyabb szinten tartani, különösen olyan új vírusok megjelenésekor, amelyek a járvány lehetőségét rejtik magukba.” – magyarázza Sveta Ivanova, a Kaspersky Labs UK ügyvezető igazgatója – „A BlackSpider 7×24 órás menedzselt szolgáltatása biztosítja, hogy ügyfeleik teljes mértékben kihasználhassák munkánk eredményét, és vírusvédelmük mindig naprakész legyen.”

A Kaspersky Labs megoldását azért választották a BlackSpider szolgáltatásának egyik kulcselemévé, mert a cég bizonyította előnyét az úgynevezett ´jövőbeli vírusok´, az Interneten még nem szereplő, de várhatóan megjelenő vírusok kezelésében. A Kaspersky Labs jelentős kutatási tevékenységének köszönhetően a BlackSpider úgy véli, hogy a Kaspersky Labs jelentős előnyt biztosíthat azáltal, hogy képes a világ bármely részéről származó új fenyegetéseket kezelni, kiemelkedő gyorsasággal.

„Bár a Kaspersky Labs a legújabb szállító, amelynek megoldását beépítettük a BlackSpider szolgáltatásába, kutatásaink szerint jelentős mértékű hozzáadott értéket biztosít.” – mondta John Cheney, a BlackSpider Technologies ügyvezető igazgatója – „Hiszünk abban, hogy a Kaspersky technológiájának előnyét az az „előre gondolkodó” megközelítés adja, amely a várható, de még meg nem jelent vírusfenyegetésekre koncentrál. Ezt alátámasztja az a sebesség is, amellyel a nemrégen megjelent ´Tanatos.b´ és ´Sobig.c´ vírusokra reagáltak.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek