Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Network Associates megerősíti behatolás-megelőző arzenálját

Dotkom

A Network Associates megerősíti behatolás-megelőző arzenálját

A McAfee Entercept 4.1-es verziója gyorsabb szervervédelmi sebességet kínál a továbbfejlesztett „signature” csoportosítási és menedzsment funkcionalitások segítségével.

A Network Associates megjelentette a McAfee Entercept szoftver 4.1-es verzióját, amely jelenleg a legfejlettebb host-oldali behatolás-védelmi megoldás a vállalati ügyfeleket célzó termékek piacán. A McAfee Entercept 4.1-es verziója átfogó rendszervédelmet, egyszerűsített biztonsági szabályzatkezelést, gyors, a behatolást megelőző védelmet nyújt, és a befektetés gyors megtérülését ígéri. A McAfee Entercept 4.1-es egyszerű telepítése és szükséges a biztonsági szintek igény szerinti beállítási lehetősége könnyűvé teszik az átállást az egyszerű behatolás-védelemről a behatolás-megelőzésre.

A továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek sokkal könnyebb konfigurációt tesznek lehetővé, például a felhasználó választhatja ki az SSL kommunikációhoz a felhasználandó portot. A továbbfejlesztett „signature” csoportosítási funkció pedig a fenyegetések megfelelő prioritásának meghatározását teszi lehetővé. Az elsődleges hangsúlyt a már ismert, magas veszélyességi szintű támadások kivédésére helyezve, és a szervereket a kevésbé valószínű, a viselkedés analízissel kiszűrhető támadások figyelésére hangolva a rendszeradminisztrátorok radikálisan csökkenthetik a jövőbeli téves riasztások számát. A szoftver ezen felül nehézség nélkül integrálható más gyártók termékeivel az előre összeállított menedzsment információs bázis (MIB) segítségével.

„A McAfee Entercept 4.1-es a Network Associates vállalatok számára készített behatolás-megelőző megoldása, amely a szervervédelmet gyorsabbá és egyszerűbbé teszi, még a legtöbbet követelő környezetben is – mondja Vince Rossi, a Network Associates McAfee rendszervédelmi megoldások termékmenedzsmentjéért felelős elnökhelyettese. „A McAfee Entercept gyorsabb és alaposabb védelmet nyújt az ismert és ismeretlen típusú vírusok támadása ellen, még mielőtt azok az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú műveleteket megszakíthatták volna.”

A McAfee Entercept a McAfee rendszervédelmi termékcsaládjának tagja, amely viselkedés analízis alapján látja el az adatbázisok, kiszolgálók és webkiszolgálók védelmét. A gyanús aktivitás leállításának hasznosságát igazolja a Slammer, a Code Red és a Nimda azonnali megfékezése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés