Connect with us

technokrata

A Sybase-zel a Linux teljes potenciálja elérhető nagyvállalatok számára

Dotkom

A Sybase-zel a Linux teljes potenciálja elérhető nagyvállalatok számára

Megnyílt a Sybase Linux Kompetencia Központ New York-ban: iparágvezető szakértői szolgáltatások és ár/teljesítmény arány.

A Sybase Inc. közzétette, hogy, az új New York-i Kompetencia Központ megnyitásával megszilárdította Linux-támogatását. A központ globális Linux-szakértői szolgáltatást nyújt, és amellett kötelezte el magát, hogy 2004-re minden lényeges Sybase-termék támogassa a Linux-ot. Továbbá a vállalat megerősítette vezető szerepét a nagyvállalati kategóriájú, Linux-os relációs adatbázis-kezelő rendszerek teljesítménye terén, amely eredmény a Sybase Adaptive Server Enterprise (ASE) tesztelésén alapul.

Az új Sybase Linux Kompetencia Központ székhelye a Sybase New York-i hivatalában található. A központ teret ad a legkifinomultabb nagyvállalati megoldásfejlesztésnek, és tesztelések helyszínéül szolgál. A központban műszaki erőforrások szakértői és pénzügyi szolgáltatások specialistái dolgoznak, akik a Linux-os Sybase-megoldások — adatbázisok, mobil és üzleti intelligencia alkalmazások — tesztelését és hibaelhárítását végzik. Helyszíni támogatást nyújtanak az ügyfeleknek, elősegítve a gond nélküli migrációt Linux-ra. A központ következő vállalatok hardver- és szoftverplatformját fogja át: Dell, Egenera, HP, IBM, Intel, Red Hat és a Sun Microsystems.

A Sybase továbbá bejelentette a Sybase ASE Intel-en és (Xeon)/Linux-alapú SMP rendszereken elért rekordteljesítményét. A belső tesztet a HP végezte el egy olyan rendszeren, amely ProLiant DL580 szervert használt 2 gigahertzes és 4 gigabájtos memóriájú Intel Xeon processzorokon. A teszt során az ASE 12.5.0.3 a következő eredményeket ért el:

– Több mint 54.000 megrendelés feldolgozása percenként 3 Intel Xeon 2 GHZ processzor használatával.
– Több mint 37.000 megrendelés feldolgozása percenként 2 Intel Xeon 2 GHZ processzor használatával.
– Több mint 20.000 megrendelés feldolgozása percenként 1 Intel Xeon 2 GHZ processzor használatával.

Az eredményekkel a Sybase demonstrálta iparágvezető ár/teljesítmény arányát Intel-alapú hardvereken, tipikus rendszerköltségeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle