Connect with us

A Cognis új licencmegállapodást kötött a Scalával

Dotkom

A Cognis új licencmegállapodást kötött a Scalával

A szoftver Lengyelországban, Oroszországban és Dél-Afrikában kerül implementálásra több mint 150 ezer dollár értékben.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Cognis – az innovatív, speciális vegyszerek és táplálékkiegészítők globális szállítója – megrendelést írt alá az iScala kollaboratív ERP-rendszerére vonatkozóan. Az új rendszert a pénzügyi és logisztikai feladatok támogatására kívánják használni a lengyel, az orosz és a dél-afrikai leányvállalatoknál. A szoftverlicencek 150 ezer dolláros értékén felül a szerződés tanácsadási és karbantartási szolgáltatásokra is kiterjed.

Az implementáció legfőbb célja egy általános, kisvállalati ERP-megoldás létrehozása a leányvállalatok működési igényeinek kielégítésére és a társaság felé történő jelentési kötelezettségek támogatására. A legfontosabb előnyök a logisztikai, pénzügyi és számlázási folyamatok tökéletesebb felügyeletéből, a jelentések egységesítéséből és a rendszer alacsonyabb üzembentartási költségéből származnak. A Scala rendszer egy központi szerveren kerül telepítésre, a rendszeradminisztrációt távolról végzik majd.

A Cognis döntésében szerepet játszott még a Scala ERP-rendszerének fejlett funkcionalitása, a világos és egyszerű jelentéskészítés, a rendszerarchitektúra, valamint az, hogy a Scala több nyelvet és pénznemet is képes kezelni.

A düsseldorfi székhelyű Cognis a Scala új ügyfele.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom