Connect with us

Hirdetés

technokrata

Topcall Unified Communication a KBC Securities-nél

Dotkom

Topcall Unified Communication a KBC Securities-nél

A KBC Securities széles körű szolgáltatásait a Topcall megoldásával biztosítja.

A belgiumi székhelyű pénzügyi szolgáltató, a KBC Bank & Securities értékpapír társasága a Topcall üzleti kommunikációs rendszerét választotta.

Egyetlen központi Topcall szerver biztosítja a befektetőknek és brókereknek a naprakész információkat az árfolyamokról, a portfolió aktuális értékéről, piaci változásokról. Az üzleti folyamatokból (például tranzakciók visszaigazolása, megrendelések kezelése) keletkezett információk gyakorlatilag bármely kommunikációs csatornán (különösen fax, mail vagy SMS) keresztül eljuttathatók a címzetthez.

A KBC Securities széles körű szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére, ezért is fontos számára a biztonságos és optimalizált információáramlás. A társaság jól strukturált és szolgáltatás-központú információs rendszeréhez egy központi, egységes kommunikációs megoldást keresett, amely problémamentesen integrálható a vállalat AS/400 környezetéhez és a számos egyedi alkalmazáshoz.

A projekt első lépésében a meglévő alkalmazásokból fax és SMS üzenetek központi küldése és fogadása valósult meg a Topcall szerveren. A második fázisban valósul meg az információk XML formátumból való konverziója és feldolgozása, amely lehetővé teszi az egyedi formázású dokumentumok készítését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés