Connect with us

A vártnál jobb negyedéves adatok a Sybase-nél

Dotkom

A vártnál jobb negyedéves adatok a Sybase-nél

A mobil és vezeték nélküli szoftvereknél tapasztalt növekedés új, úgynevezett Wi-Fi (Wireless Fidelity) kezdeményezésekre indította a Sybase-t.

A vezető nagyvállalati infrastruktúra és vezeték-nélküli megoldás-szállító szoftvercége bejelentette 2003 második negyedévének adatait. A Sybase Inc. bevétele elérte a 192 millió amerikai dollárt, amivel felülmúlta az elemzők 186,5 milliós előzetes várakozásait. A bevételből 63,9 millió dollár licenc-eladásból származik.

A második negyedév proforma eredménye 23,2 millió dollár, ami részvényenként 24 cent osztalékot jelent. Az előző év hasonló időszakában a Sybase 25,9 millió dollár nyereséget ért el.

„Bizakodásra ad okot az elért eredmény”, nyilatkozta John Chen, a Sybase Inc. elnök-vezérigazgatója, majd így folytatta: „Egyre több ügyfél készít elő új IT projekteket a Sybase bevonásával, ami jó ok az optimizmusunkra. Különösen örülünk a mobil és vezeték nélküli üzlet területén meglevő erős pozíciónknak, valamit új Wi-Fi kezdeményezésünk sikerének.”

2003. június 30-án a Sybase Inc. 467.1 millió dollár készpénzzel rendelkezett, ami a cég megalapítása óta a valaha elért legmagasabb érték.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom