Connect with us

Hirdetés

technokrata

A GVH megszüntette az eljárást a Matáv ellen

Dotkom

A GVH megszüntette az eljárást a Matáv ellen

A versenyhatóság 2002. februárjában indított kartell gyanú miatt eljárást a Matáv Rt., a Westel Rádiótelefon Kft., a Westel Mobil Rt., a Pannon GSM Rt., és a V.R.A.M. (Vodafone) Rt. ellen. A július 28-ai döntés értelmében a Matáv piaci tevékenysége során nem sértette meg a törvényességet és a piaci versenyt sem.

A Matáv üdvözli a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsának július 28-ai döntését, amely megszüntette az eljárást a Matáv ellen. A mai döntés igazolta a társaság azon várakozását, hogy egy körültekintő versenytanácsi döntés a távközlési szolgáltatók összehangolt piackorlátozó magatartása miatt felmerült vádakat a Matávval szemben elveti majd.

A Matáv a hazai távközlés meghatározó szolgáltatójaként piaci tevékenysége során következetesen képviseli a törvényességet és a piaci versenyt mind ügyfelei, mind a vállalat szempontjából előnyösnek és fontosnak tekinti. A vállalat számára olyan döntés született, amely a bizonyítási eljárásból egyenesen következett.

A Matáv üzleti tevékenységében továbbra is ügyfeleinek érdekeit tartja szem előtt, és arra törekszik, hogy mindenben megfeleljen az előfizetők, és a tiszta piaci verseny támasztotta követelményeknek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés