Connect with us

technokrata

Telstra hotspot: PWLAN-szolgáltatás

Dotkom

Telstra hotspot: PWLAN-szolgáltatás

A Telstra megnyitja „forró pontjait”: a Siemensszel és a Juniperrel együtt hoz létre PWLAN-szolgáltatást

A Telstra, Ausztrália vezető telekommunikációs szolgáltatója a Siemens által szállított és támogatott alkalmazást telepített új Public Wireless Local Area Networks (PWLANs) azaz „hotspot” szolgáltatása bevezetésére.

Az alkalmazás a Juniper Networks (a Siemens stratégiai partnere) E-series platformját és SDX-300 Service Deployment Systemjét használja. Az infrastruktúra lehetővé teszi a Telstrának, hogy újabb bevételi forrásokhoz jusson a növekvő üzleti és a fogyasztói piacokon a mobilkommunikációs kapcsolódásra irányuló kereslet kielégítésével, mégpedig 802.11 (Wi-Fi) forró pontokon keresztül.

Ezek a PWLAN szolgáltatások vezeték nélküli, szélessávú Internet-elérést nyújtanak az utazó üzletemberek és magánszemélyek számára, és nyilvános helyeken lesznek elérhetők, többek közt a Qantas légitársaság Club Lounge-jaiban és a Rydges szállodákban.

A Telstra az E-series (szélessávú hozzáférés) platformot az SDX 300 Service Deployment Systemmel kombinálva telepíti majd, hogy ily módon központilag lássa el és hitelesítse a PWLAN szolgáltatásokat, az előfizetők egyedi követelményeihez és a forró pontok helyi adottságaihoz alakítva azokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek