Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Valero a Topcall integrált megoldását választotta

Dotkom

A Valero a Topcall integrált megoldását választotta

Az USA egyik vezető kőolajfinomítója, a Texasi központú, 12 finomítóval rendelkező Valero Energy Corp. a Topcall kommunikációs megoldásának alkalmazásával jelentősen csökkentette kommunikációs költségeit.

A Valero az 5 legnagyobb forgalmú finomítója üzleti folyamatainak felgyorsítását valósította meg modern dokumentum menedzsment rendszer és kommunikációs rendszer integrált alkalmazásával. A Topcall megoldása lehetővé tette a számtalan egyedi faxgép kiváltását egyetlen központi faxrendszerrel, továbbá biztosította a teljes körű integrációt a vállalat meglévő SAP és IXOS rendszereivel.

A Valero azzal a kihívással nézett szembe, hogy a finomítók különböző egységeitől és az USA 38 államában található olaj-nagykereskedőktől érkező hatalmas mennyiségű dokumentum (megrendelések, visszaigazolások, szállítólevelek és számlák) alapján naponta számlázni kellett. Minden tranzakció dokumentációk tömegét eredményezte, amelyeket aztán rendszeresen sokszorosítani is kellett a folyamatban részt vevő osztályok részére. A számlázási folyamat lelassult a nagy mennyiségű dokumentum miatt és ez jelentős finanszírozási veszteséget jelentett.

A hagyományos faxgépek kiváltásával a központi Topcall szerver hozzáférhetővé tette minden kimenő és bejövő üzenetet a SAP és az IXOS megfelelő moduljai részére. Egy alkalmazás lehetővé teszi a faxokat feldolgozó egységek részére a dokumentumok ellenőrzését és a megfelelő archívumba történő elhelyezését, ahonnan aztán bárhonnan, bármikor, bárki hozzáférhet.

Bob Barrar, a Valero IS Project Managere szerint számos előnnyel járt a Topcall rendszer megvalósítása: „ Jelentősen felgyorsult a számlázás folyamata, így a fizetések is kézzelfoghatóan felgyorsultak. Minimálisra csökkent a papíralapú dokumentáció és gyakorlatilag megszűnt e felesleges sokszorosítás is. A gyorsabb számlázás miatt határozottan csökkent a finanszírozási költség. A Topcall a Valero üzletileg kritikus alkalmazásává vált.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés