Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP OpenView szoftver egyszerűsíti a Metropolitan Museum of Art digitális képeinek kezelését

Dotkom

A HP OpenView szoftver egyszerűsíti a Metropolitan Museum of Art digitális képeinek kezelését

A Metropolitan Museum of Art a HP adattárolási szoftvereivel támogatja virtuális művészeti gyűjteményét.

A HP bejelentése szerint a New York-i Metropolitan Museum of Art (Met) HP katasztrófatűrő megoldását használja (CASA – Continuous Access Storage Appliance), és a későbbiekben teljes gyűjteményének digitális katalogizálását a HP alkalmazásaival szeretné megvalósítani.

A HP OpenView CASA segítségével a Met optimalizálni tudja adattárolási erőforrásai kihasználását. A heterogén adatszolgáltatásokat támogató virtualizációs technológia 30 százalékkal növeli meg az intézmény hasznosítható tárolókapacitásának arányát.

A Met HP StorageWorks 7.410 virtuális tömbre épülő SAN-hálózata jelenleg 3,3 terabyte-nyi adatot kezel. A HP OpenView CASA egy egész terabyte-tal megnövelte a múzeum rendelkezésére álló adattárolási kapacitást. Itt valóban minden byte számít, hiszen egy átlagos festmény 100 megabyte tárhelyet igényel, és a kapacitásszükséglet a jövőben várhatóan tovább nő.

A heterogén replikációt támogató CASA a virtualizációs technológia segítségével költséghatékony adatszolgáltatásokat (adatmigráció, szinkron és aszinkron tükrözés, pillanatkép-másolatkészítés) tud nyújtani. Növeli az adatok rendelkezésre állását, továbbá – az egyszerűbb felügyelet révén – maximálja az adattárolási erőforrások kihasználtságát és mérsékli az alkalmazásoknál fellépő üzemkiesések gyakoriságát. A CASA része a HP ENSA extended stratégiájának, amely az üzleti és technikai változásokhoz gyorsan alkalmazkodó, adaptív nagyvállalati infrastruktúra adattárolási alapjainak megteremtését szolgálja.

A CASA elindítja felhasználóit az intelligens hálózati működés megvalósításához vezető úton, és csökkenti a szerverekre és tárolótömbökre nehezedő munkaterhelést. A szoftver segítségével a Met szállítótól és host-oprendszertől függetlenül, ugyanazon a felületen végezheti el adattárolási erőforrásainak replikációját és elosztását. VersaStor technológiáját intelligens SAN-kapcsolókon alkalmazva, a HP még az idén a szervezet egészére ki fogja terjeszteni a CASA révén elérhető adatszolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés