Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Topcall megoldása támogatja a Festo üzleti folyamatait

Dotkom

A Topcall megoldása támogatja a Festo üzleti folyamatait

Az automatizálási és pneumatikai technológiai vállalat Topcall-megoldással optimalizálta külső és belső kommunikációs folyamatait.

A Festo AG & Co. a Topcall továbbfejlesztett üzleti kommunikációs megoldásával optimalizálta külső és belső kommunikációs folyamatait.

A Topcall egységes kommunikációs platformja a vállalat különböző folyamatkezelő rendszerét egy Unified Communication rendszerbe integrálja. A Festo üzleti tevékenységének terjedésével egyre növekszik a küldött és fogadott üzenetek száma és tartalmának fontossága. A növekvő számú felhasználó egyre jobban igényli a gyorsabb és biztonságos kommunikációt, ezért a Festo minden elemében duplikált rendszert igényelt (Fault Tolerance).

A több telephelyen elhelyezkedő vállalatnál egyetlen központi Topcall-megoldás biztosítja a központi SAP R/3 és Lotus Notes szerverekhez történő kapcsolódást. A Topcall több telephely kiszolgálására szolgáló Branch Box megoldása biztosítja a napi 4.000-et meghaladó faxüzenet legolcsóbb útvonalon történő kiküldését (Least Cost Routing). További érdekesség a láncolt faxküldés (fax chaining) lehetősége, amikor a különböző helyekről ugyanarra a faxszámra küldött üzeneteket a TC összefűzi, csökkentve az átviteli időt és a kommunikációs költségeket.

A Topcall integrált SMS megoldása biztosítja a hálózatfelügyeleti rendszerek üzeneteinek SMS-ben történő gyors kiküldését, valamint a terepen dolgozó munkatársak részére lehetővé teszi mobil telefonról e-mail küldését Lotus Notes postaládába, vagy éppen e-mail üzenet SMS-ben történő kiküldését is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés