Connect with us

technokrata

A szuperkupán új, mobil térfigyelő rendszer debütált

Dotkom

A szuperkupán új, mobil térfigyelő rendszer debütált

Vezeték nélküli térfigyelő rendszer a futball huligánok ellen.

Gyorsan felállítható, vezeték nélküli térfigyelő rendszer mutatkozott be a szombati MTK-FTC labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen. Az In-kal Security és a Bartex 2000 Rt. által kifejlesztett korszerű, mobil rendszer négy óra alatt bárhol felállítható, s 2 óra alatt lebontható.

A július 18-ai 2003-2004-es szezon nyitótalálkozóján összesen 8 kamerát állítottak fel, amiből kettővel a stadion egész területéről lehetett képeket közvetíteni, mivel azok 360 fokban forgathatóak.

A szervezők szerint a térfigyelő rendszer segítségével szükség esetén hatékonyabban tudják majd koordinálni a 300 biztonsági őr és a 300 készenléti rendőr mozgását.

A Puskás Ferenc stadionban megtartott sajtótájékoztatón a térfigyelő rendszer megalkotói hozzátették: a megoldás az MLL érdeklődését is felkeltette. Mint ismeretes, az új biztonsági rendszerek bevetését az elmúlt szezon utolsó fordulójában rendezett FTC-Debrecen találkozót követő szurkolói rendbontásban megnyilvánuló biztonsági hiányosságok kényszeríttették ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák